Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No fajnie, ale bez gameplayu się nie liczy. Tupac lol
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ok, tego się od RGG nie spodziewałem. Snoop Dog, 2 PAC?! Edytowane 5 Czerwca przez Element Wojny
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca gen Atlas wygląda w pytę, ależ się podjarałem. Ueda boss. O, jest i Arc Raid... Haex.
Lypton 1 261 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Czyli plan był taki, by zacząć od zrzutu kilku atomówek, a potem same kapiszony aż do final annoucement? Update: kurde bele, Platinum Games robi grę o Wojowniczych Żółwiach Ninja. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton
Reddzik 3 899 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca https://store.steampowered.com/app/2584270/Mortal_Shell_II/ 54GB open beta
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca wszyscy mają, na czacie ten event ma nazwę LAGFEST
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 9 minut temu, Lypton napisał(a): Update: kurde bele, Platinum Games robi grę o Wojowniczych Żółwiach Ninja. Brak gameplayu, ale wiadomo, że walka będzie dopracowana.
slafec 76 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Ja jeszcze co jakiś czas mam reklamy, pierwszy raz czegoś takiego doświadczam w transmisjach na żywo..
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): wszyscy mają, na czacie ten event ma nazwę LAGFEST Chat mam wyłączony. Kto normalny chce to czytać? Crossfire wygląda nieźle.
Lypton 1 261 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Kurde. Myślałem, że ta gra nazywa się That's No Moon - no zajebisty tytuł, enigmatyczny, Kojima style. A to nazwa studia tylko. Generyczne Crossfire, blehh. To już chyba któraś gra z takim. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca GW3 ooo super, zagrywałem się w 1 część to było moje pierwsze MMO
Marvf 183 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ostatnia zapowiedź to może być banger cytując wpis Geoffa 'narrative driven open-world RPG'
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No tak, liczymy tutaj na Kingdom Come, bo tego Władcy Pierścieni od Warhorse raczej jeszcze nie pokażą.
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Nowa Mafia? łeee dlc jednak tylko. Edytowane 5 Czerwca przez Jaycob
Marvf 183 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Szkoda patrzeć na CDPR jak się obchodzą smakiem ale przyjdzie czas
Rekomendowane odpowiedzi