Tomek_ITH 511 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 4 minuty temu, MrKetiw napisał(a): Serio będziesz grać w 25 klatkach ? Innego wyjścia nie ma, hype jest zbyt duży by czekać na pc
ODIN85 4 926 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 6 minut temu, MrKetiw napisał(a): Serio będziesz grać w 25 klatkach ? A nie 30
azgan 1 860 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): A nie 30 A co mi tam, daję 60
Tomek_ITH 511 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Jakby dociągli do 40 to byłoby super. W horizon fw grałem właśnie w tylu klatkach i różnica pomiędzy 30-40 jest OGROMNA na padzie. Edytowane 3 Czerwca przez Tomek_ITH 1
Zas 462 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 8 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): I dlatego ciekawostką rynkową będzie mała wywrotka przyzwyczejań w nowym Tomb Raiderze i powrót do "gameplayowego korzenia" He he, no właśnie - przyznam się bez bicia, że ten TR działa na mnie znacznie gorzej niż tutaj "Laundry" na niektórych. Ot, de gustibus... Ciekawe, co będzie większą wtopą. Tym bardziej, że jedno i drugie to poniekąd spin-offy. Przyznam natomiast, że ten żelek i niektóre dialogi to faktycznie... WTF? 🙄😒 No ale to nie jest jednak wina głównej postaci, tylko koncepcji całej reszty. Dlaczego ludzie nie czepiają się przede wszystkim tego? Rozumiem jeszcze gadający miecz czy wstążkę w magicznych zaświatach, ale ten żelowa kostka?... Edytowane 3 Czerwca przez Zas
slafec 76 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Za nieco ponad 12 godzin startuje SGF. 1
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ja w sumie tylko czekam na coś w temacie Persony 4 Revival i Persony 6. Edytowane 5 Czerwca przez Element Wojny
slafec 76 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Persona to na pokazie od MS będzie. Na SGF jest szansa na zapowiedź finału FF7.
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 54 minuty temu, slafec napisał(a): Persona to na pokazie od MS będzie. Na SGF jest szansa na zapowiedź finału FF7. Ooo na Part 3 FF7 to ja czekam
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Akurat do Fable ten gamecube bardziej pasuje. 1
Lypton 1 261 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Czy ja tam w 9 sekundzie widzę Kingdom Come? Update: nie no, to musi być te nowe Kingdom Come. Ten herold rozwijający pismo z jakimś ogłoszeniem, to taki hint, że bardziej się nie da. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca W niedzielę na XBOX Showcase ma być zapowiedź Persony 6 i trailer z datą premiery Persony 4 Revival.
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie planowałem oglądać, ale że pojawiło się okienko czasowe, zobaczę co tam pokażą na tym Feście. I czy faktycznie będzie fest. Spoiler Nie będzie, ale wyżej ktoś krzyknął Kingdom Come, więc jestem.
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jak to co pokażą? Wyjdzie papież Doritosów i będzie skakał z zachwytu nad każdą pierdółką.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca liczę że będą jakieś 2-3 fajne niespodzianki
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Możliwe, że będą, ale żeby do nich dotrzeć, będziesz musiał przebrnąć przez festiwal żenady Geoffa.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca wiem, nie trawię gościa, żenujący typ pod każdym względem, ale ktoś go wypromował
Lypton 1 261 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Single player, narrative game. Czyli nowe Kingdom Come, bardzo dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi