caleb59 2 337 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Teraz, Jaycob napisał(a): Bzdura, że nie ma na PC. https://store.steampowered.com/app/2638890/Onimusha_Way_of_the_Sword/
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Chodziło mi o demko. Lol powariowali z tym wrześniem.
Reddzik 3 899 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Nom, chyba się zapomnieli, może mieli na myśli kolejne lata 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca A potem: "czemu to się tak słabo sprzedało". Until Dawn 2 Jedynka była całkiem fajna. 1
ghostdog 1 158 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Until Dawn 2 wygląda ciekawie, choć trochę dziwnie że w tropikalnym klimacie.
Reddzik 3 899 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca To ponoć żona Kratosa. Jej historia ma być ale czy to prawda
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Przynajmniej koniec z nordyckim klimatem. Tylko jakiś aztecki?
Necronom 582 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Silent Hill Townfall na wrzesień. I dobrze. Szybko to do zaorania będzie i prawilny remake jedynki 1
Zas 462 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 44 minuty temu, Jaycob napisał(a): No Rest for the Wicked w końcu wychodzi z EA? Fajnie, w końcu skończę. Tak szybko, jak tam ponoć wciąż nie ma większości zawartości?... Rayman nawet fajny z połączeniem tych różnych widoków, w sumie to teraz standardowy zabieg w kasowych platformówkach. no i prezentuje się obłędnie. A to Kamuri to singiel czy multi? Ex na PS czy nie?. Edit: Ech, to chyba jakieś multi PvE, ma być też na PC... no tak średnio bym powiedział, a szkoda, bo wygląda kozacko (gościówa od Okami czy Ghostwire za tym stoi według Aj Aj) Edytowane 2 Czerwca przez Zas
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 3 minuty temu, Zas napisał(a): Tak szybko, jak tam ponoć wciąż nie ma większości zawartości?... Jak grałem na początku, to faktycznie było mało zawartości i sporo słabych oraz niepotrzebnych patentów, ale podobno już je wywalili. Później nie śledziłem gry, więc nie wiem. Ale nawet ten EA mi się podobał. 7 godzin temu, samsung70 napisał(a): na state of play bedzie o GTA6 i trailer 7 godzin temu, azgan napisał(a): To na 100% 🙄💁♂️ 6 godzin temu, Jaycob napisał(a): Ja nie byłbym tego taki pewien. Rockstar prawie nigdy nie wrzuca trailerów na cudzych eventach.
ghostdog 1 158 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Na plus Rosomak, Rayman, Phantom Blade Zero, Onimusha i ten nowy horror ILL. Oczywiście Until Dawn 2 do ogrania w abonamencie. 1
slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Nowy God of War powinien się spodobać wszystkim narzekającym na zbyt bezpieczny Ragnarok
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Nie tam. God of War to Kratos, a nie jakiś babsztyl i żelowy sześcian. 8 września - Phatnom Blade 0 25 września - Onimusha 24 września - CONTROL Resonant 15 września Rosomak. Dowali z tymi premierami. 1
sideband 3 101 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 35 minut temu, ghostdog napisał(a): Until Dawn 2 wygląda ciekawie, choć trochę dziwnie że w tropikalnym klimacie. Od razu mi się skojarzyło z Far Cry 3. ILL aż dziw, że to jednak nie scam. God of War nie moje klimaty to ten nowy to efekciarstwo na maxa.
DITMD 1 343 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 8 minut temu, Jaycob napisał(a): Nie tam. God of War to Kratos, a nie jakiś babsztyl i żelowy sześcian. 8 września - Phatnom Blade 0 25 września - Onimusha 24 września - CONTROL Resonant 15 września Rosomak. Dowali z tymi premierami. Mój portfel już na mnie krzywo patrzy
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca No ja na bank będę chciał ograć Onimushę i Phantom Blade Zero. Control prawdopodobnie też , ale jeszcze nie jestem przekonany. Wolverine mi odpadnie, bo nie mam PS.
Rekomendowane odpowiedzi