Skocz do zawartości

Summer Game Fest, State of Play, Xbox Games Showcase i inne imprezy growe 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, DITMD napisał(a):

Mój portfel już na mnie krzywo patrzy :lol2:

No, to mój sobie odpocznie, tak dla balansu. :E Onimusha i ewentualnie Logan, bo można kupić, przejść i odsprzedać. Generalnie bieda.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
8 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Nie tam. God of War to Kratos, a nie jakiś babsztyl i żelowy sześcian

Niby tak, ale Kratos nie znika z serii. Powstaje remake trzech pierwszych odsłon, a drugi zespół Santa Monica Studio pewnie już dłubie nad kolejną główną odsłoną.

Świeża formuła się przyda, vibe odrobinę z Heavenly Sword.

Opublikowano (edytowane)

Trochę świeżości z laską - IMO spoko (żeby nie było, że kotlecik i zamęczanie formuły).
Kratos będzie się pojawiał - bankowo (bez Kratosa, to nie GoW).
Ten cube żelowy - meh :( (WTF ?!?). 

JAKOŚĆ scenek i DETALI = SZTOS IMO.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Jak widać graczom nie dogodzisz. Dlatego klasyczny single player umiera. Trolle i hejterzy (tak, powoli chyba sam zaczynam rozumieć tę gadkę o hejcie) do wszystkiego muszą się przypi...ć, a potem już narracja pod kliki ustalona 

Jasne, czasem twórcom się należy za kompletną odklejkę w stylu ultra woke czy inne babochłopy, ale coraz częściej cala ta krytyka to męczące pier...e znudzonych dziadów. Z kolei Z-ki i alfa klepią tylko w multi F2P i mają wszytko w :dupa:

Edytowane przez Zas
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

IMO ogromnym zaskoczeniem jest R(T)ayman ;)
Byłem "za dorosły", by grać, gdy był jego czas. 
Teraz - jako dziaders - kurde, jakie to dopicowane!
Kolorystyka, zamysł plastyczny - każda "pauza" - obojętnie w któym miejscu robiona,  mogłaby być backgroundem albo plakatem IMO.

Nigdy mnie nie interesowała (choć zawsze była "sładka"), ale to wydenie - zajefajne. ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
9 minut temu, Zas napisał(a):

Dlatego klasyczny single player umiera. 

No jasne, umiera od dekad i umrzeć nie może. :E Gry single-player mają się świetnie. :) W tym roku dostaliśmy "tylko” takie tytuły jak Nioh 3, Mouse: P.I For Hire, 007 First Light, Pragmata czy Resident Evil Requiem, a w zapowiedziach czeka masa innych rzeczy. Sam nie wiem, kiedy ja w to wszystko zagram, a Ty tu piszesz o jakimś umieraniu singli.  :D

• Like 1
Opublikowano

Nie będę złośliwy ale ostatnio co umarło to były to gierki multiplayerowe, bo to wszystko nastawione na monetyzację, graczy itd. Niektóre gry to nawet miesiąca nie miały i już DOWN:hihot: 
Szkoda, mimo, że takie gry do mnie nie przemawiają, bo nie grywam w takie "dziwolągi" growe. Wolę zagrać Faye w GoW niż w jakieś durne Concordy :P  Nigdy nie grałem w Raymana, to prędzej bym wolał sprawdzić tego remake. 

Kupiłem No Rest for the Wicked na PC, póki jest w promo, szkoda, że nie ostatnio jak było za 95zł ale cóż mała strata. Teraz jest ku temu podstawa. Grałem co nie co w darmowym weekendzie i miałem konto siostry na którym miała gierkę- rodzinne konto z chłopakiem.

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

A co ta Pani ma wspólnego z God of War, i czy Laufey to nie z nordyckiego teamu (mitologi) jak Loki i Thor ? :E

No tak, w końcu to Kratosa żona, więc się zgadza. :E 

Opublikowano (edytowane)

Pięć tytułów na pół roku, z czego jeden indyk (choć akurat tym razem udany) i jeden soulslike? No tak średnio bym powiedział :) Do tego zobacz ile jest jęczybuł w temacie 007... :E

Edytowane przez Zas
Opublikowano
2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Nie będę złośliwy ale ostatnio co umarło to były to gierki multiplayerowe, bo to wszystko nastawione na monetyzację, graczy itd. Niektóre gry to nawet miesiąca nie miały i już DOWN

W punkt, jak coś umiera to te wszystkie GaaSy. 

Opublikowano
14 minut temu, Zas napisał(a):

Pięć tytułów na pół roku, z czego jeden indyk (choć akurat tym razem udany) i jeden soulslike? No tak średnio bym powiedział :) Do tego zobacz ile jest jęczybuł w temacie 007... :E

Klasyczne przesuwanie bramki. ;) Najpierw teza, że single player umiera, a jak dostajesz konkretne przykłady, to nagle zaczyna się selekcja - ta słaba, a ten to soulslike/indyk.
Zresztą podałem tylko pierwsze z brzegu przykłady z głowy, a nie całe zestawienie roczne. ;) Tego jest dużo więcej, tylko nie wszystko jest AAA i nie jest tak głośne. 

A to że ktoś narzeka na forum to problem? Jesteśmy na forum dyskusyjnym - jedni chwalą, drudzy krytykują. 

• Upvote 1