Fura zdycha - co w zamian?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Oczywiście że każdy świadomy wie , ale nie każdy jest świadomy. Byłem swego czasu w sklepie X-Kom przyszedł jakiś klient z kartą jakaś z serii 4XXX , i nakreśla sytuację że karta ma wysokie obroty HS podchodzi do 100 stopni , huczy jak samolot . Pracownik zadzwonił nie wiem gdzie i odpowiedź brzmiała, nie kwalifikuje się do naprawy, do 110 stopni jest wszystko dobrze , proszę używać dalej. Od razu jak to usłyszałem, powiedziałem że pasta jest do wymiany , pracownik się wtrącił i powiedział że plombę jak zerwie gw. przepadnie . I tyle w temacie😉 -
Przez sideband · Opublikowano
W sumie to prawda Bym powiedział, że 6700k nawet nie jest retro. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
MOI CHŁOPCY JUŻ IDĄ NA WOJE PIĘTERKO! Kuuurde, jak czad! To Ty masz jeszcze połowę (lepszą!) gry przed sobą! Czad! Na co czekasz?! IMO DLCki sąlepsze od podstawki wedle mnie. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Ekwiwalent 5600x. Lada moment alder będzie miał pół dekady. Ogarnij na ddr3 -
Przez Iri · Opublikowano
Ogólnie prędkość auta nie jest duża więc ciężko stwierdzić po tak krótkim nagraniu jak to może wyglądać przy wyższej prędkości. Ciekawe jakby to wyglądało jakby się rozpędził i wpadł w poślizg? Uszkodzenia... trochę racji jest ale z kolei ten UPS praktycznie wyhamował do zera i zahaczył róg auta... fakt powinna wylecieć lampa albo pęknąć ,a róg auta mógłby chociaż trochę się przemieścić. Możliwe ,że coś jeszcze z tym zrobią. Pamiętam ,że w GTA4 poziom zniszczeń, prowadzenie auta ( jak źle się ustawiło to auto wywracało się na każdym zakręcie), siłę hamowania, prędkość można było ustawić za pomocą kilku ustawień w notatniku... nazywało się to chyba "handling"?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi