GordonLameman 10 223 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Godzinę temu, hubio napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-weselu-w-wadowicach-nowe-ustalenia-7319706282584256a Tu akurat nie jak ja, ale jakoś mocno nie potępię weselników... Koleś po prostu mocno przeszkadzał na weselu. Bić nie powinni, ale też nie wiadomo, czy to on nie atakował, a oni się nie bronili wtedy bardzo łatwo z obrony robi się atak bo wiadomo dostajesz cios i nie czekasz na następny tylko normalnie się bijesz. Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku. Nie byłem może na kilkudziesięciu weselach, ale na paru miałem okazję i są jakieś kelnerki, ktoś kto zarządza, ktoś na zapleczu itp. Ostatecznie właściciel. W takim wypadku to organizator powinien to ogarniać? Prawda? Jestem przeciwko alkoholowi, ale jednak na weselu to przestrzeń czysto prywatna i nie możemy wymagać od ludzi aby byli trzeźwi i zachowywali się wzorowo. Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję. No zdecydowanie kelnerki powinny go wytargać za fraki i wyrzucić. Dokładnie tak!!!!!
huudyy Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, hubio napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-weselu-w-wadowicach-nowe-ustalenia-7319706282584256a Tu akurat nie jak ja, ale jakoś mocno nie potępię weselników... Koleś po prostu mocno przeszkadzał na weselu. Bić nie powinni, ale też nie wiadomo, czy to on nie atakował, a oni się nie bronili wtedy bardzo łatwo z obrony robi się atak bo wiadomo dostajesz cios i nie czekasz na następny tylko normalnie się bijesz. na necie jest filmik z całego zajścia, facet był ewidentnie nafurany/wypity, w 4 go trzymali, a i tak się wyrywał. Na koniec bagiety chciały go stłumić i zrobiły polskie "I can't breathe" 1 godzinę temu, hubio napisał(a): Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku. Jak pijany wujas na weselu zacznie grandzić, to kelnerki czy wodzirej muszą go wynosić? W tym wypadku jest trochę bardziej skomplikowana sytuacja, bo to jakiś random podobno przyszedł i zaczął odwalać - tutaj ciężko uznać w sumie kto powinien się za to zabrać poza policją. PS organizatorami wesela są zwyczajowo państwo młodzi, a sale się zwykle podnajmuje do tego celu. 1 godzinę temu, hubio napisał(a): Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję. Z tego co czytałem to to zrobili, tyle, że policja nie wynalazła jeszcze umiejętności teleportacji. Ogólnie to te posty są w złym temacie, bo powinny być o patologii w Polsce - nie wiem co ta imba weselna ma wspólnego z polityką... Edytowane 20 godzin temu przez huudyy
Winter Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, hubio napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-weselu-w-wadowicach-nowe-ustalenia-7319706282584256a Tu akurat nie jak ja, ale jakoś mocno nie potępię weselników... Koleś po prostu mocno przeszkadzał na weselu. Bić nie powinni, ale też nie wiadomo, czy to on nie atakował, a oni się nie bronili wtedy bardzo łatwo z obrony robi się atak bo wiadomo dostajesz cios i nie czekasz na następny tylko normalnie się bijesz. Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku. Nie byłem może na kilkudziesięciu weselach, ale na paru miałem okazję i są jakieś kelnerki, ktoś kto zarządza, ktoś na zapleczu itp. Ostatecznie właściciel. W takim wypadku to organizator powinien to ogarniać? Prawda? Jestem przeciwko alkoholowi, ale jednak na weselu to przestrzeń czysto prywatna i nie możemy wymagać od ludzi aby byli trzeźwi i zachowywali się wzorowo. Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję. Wzial pewne cos mocnego i pikawa nie wytrzymala.
Camis Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, huudyy napisał(a): na necie jest filmik z całego zajścia
hubio Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 3 godziny temu, huudyy napisał(a): Ogólnie to te posty są w złym temacie, bo powinny być o patologii w Polsce - nie wiem co ta imba weselna ma wspólnego z polityką... No przecież to ten temat z patologiami zachowań...
huudyy Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 4 minuty temu, hubio napisał(a): No przecież to ten temat z patologiami zachowań... Thanks captain obvious! Są tutaj bo je zgłosiłem, żeby przenieśli.
hubio Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu @huudyy a no to ja już nie wiem... Byłem pewien, że ja napisałem w tym temacie... Jak nie to jakaś pomyłka...
AndrzejTrg Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu https://m.sadol.pl/leb-ci-roz-bie-vt623663.htm Takie tam z naszego podwórka
Winter Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 24 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): https://m.sadol.pl/leb-ci-roz-bie-vt623663.htm Takie tam z naszego podwórka Typowy husarz.
Camis Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu https://wykop.pl/link/7997943/lowca-skor-z-lodzkiej-karetki-na-wolnosci-zabil-pavulonem-pacjentke-z-wysypka
Zas Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Robią aferę, a gościowi zostały chyba ogólnie trzy lata do końca odsiadki, bo zaliczyli mu na poczet kary areszt od 2004 r. Ech, łowcy skór, kiedy to było... Gimby nie znajo. (oryginał to chyba 2003 r.) Edytowane 12 godzin temu przez Zas
hwdp43 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 6 godzin temu, Zas napisał(a): Ech, łowcy skór, kiedy to było...
huudyy Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 9 godzin temu, Zas napisał(a): Robią aferę, a gościowi zostały chyba ogólnie trzy lata do końca odsiadki Dla ciebie robią aferę, ciekawe co byś powiedział jakby twoja matka albo dziadek były ich ofiarami. Oni powinni zdechnąć za kratami, o chlebie i wodzie. Chociaż dla mnie i tak najbardziej oburzające jest, że niejaki Skrzydlewski nigdy nie poszedł za to siedzieć, a jego córeczka robi sobie teraz karierę w tym samym mieście gdzie tatuś dorabiał się na skórach. Obrzydliwe. Edytowane 2 godziny temu przez huudyy
Klakier1984 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu (edytowane) W dniu 1.08.2026 o 20:08, Kris194 napisał(a): Stary, głupi dziad. Dla odmiany tu policja nie daje rady od kilku miesięcy. Czy tylko ja mam wrażenie, że gdyby poszkodowanym był Ukrainiec dawno było by zatrzymanie sprawcy? Edytowane 20 minut temu przez Klakier1984
janek25 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu To taki filmik w związku fałszowania przez Polską policje liczbe przestępstw przez obcokrajowców
Rekomendowane odpowiedzi