No pewnie ze jest DLSS, o natywnym graniu 4K w takie gry na penalnych deltach w z 12GB to zapomnij. Nawet przy 2,5K natywnym mogą być już problemy.
Sam DLSS tez zabiera zasoby w tym pamięć, a nakładasz jeszcze na to potem NR i tak dalej.
Przecież ja tej pamięci sam nie zapycham bo mi się nudzi.
Ale ja wiem o co Ci chodzi i nie potrzebuję do tego eksperymentów z AI. Wiem że w agresywnych reklamach widzisz obawę o to, że sprawią one odpływ użytkowników, czy nowych czytelników portalu. Ale pamiętaj, że po drugiej stronie jest tabelka z Excela gdzie pewne cyferki muszą się zgadzać tu i teraz. Ok, jasne że reklamy mogą być błędnym kołem na zasadzie więcej reklam to więcej adblocka, więc więcej reklam by monetyzować bardziej tych co adblocka jeszcze nie mają, ale nie wiesz jaką właściciel ma perspektywę na przyszłość, dlatego pakiety wsparcia to nie musi być jedyne słuszne rozwiązanie.
Ja byłbym nawet był za tym, żeby w takim sklepiku była podstrona outlet ze sprzętem po testach jakie testował portal jeżeli ceny byłyby przystępne ale jakby ktoś z forum wykupywał masowo ten sprzęt z ouitletu i pojawiałby się on w dziale sprzedam - ban.
Rekomendowane odpowiedzi