Bo wszyscy są myślami w starej szkole. Ktoś ze starej szkoły powieli powszechne błędy i uzyska podobny rezultat.
Ale sam widzisz, że efekt jest ten sam - negatywny. Skoro każdy coś robi w ten sam sposób, a efekt finalnie jest zły, to robi to Twoim zdaniem dobrze czy źle?
Ta. Lepiej siąść z założonymi rękoma i przyjąć coś jako nieunikniony koniec. Gdzie Twój duch walki, gdzie Twoja motywacja.
Podałem fundament sprawdzonego rozwiązania - wystarczyłoby go doszlifować i udoskonalić.
Nikt nie musiał. Znasz takie określenie jak wolność słowa?
Skoro od lat tworzę tkankę tej społeczności i daję dużo od siebie, to jednak nie mam oporów nazywać pewne rzeczy po imieniu.
To jakaś ukryta rekrutacja do politycznego gdzie głównie przesiadujesz?
Widzę piąta kolumna uaktywnia swoją działalność coraz bardziej
A potem jest szok, bo kurdebele, kolejny fajny sajt zamknęli. Albo oburzenie, że giganci produkują treści małolatami na śmieciówkach za 10 zł / sztuka.
Fizyka? To pojazdy repulsorowe przeczące fizyce
Właśnie zacząłem grać. Graficznie rwie to suty. Model jazdy dokładnie taki sam jak 25 lat temu. Jestem na tak
Bo w 1 szło się kupować części do Żyda ze skrzydełkami, więc tu dali jakieś tło, bo już nie można Watto dodawać w kosmicznej mycce, bo to nie dobra jest. No wiecie hazard, handel ludźmi w tym dziećmi dziś źle wygląda Kurde zamiast tego hubu jednak bym wolał parę cytatów z Watto i jego szrot.
Rekomendowane odpowiedzi