Ze starej lampy (tej zbitej miesiac temu) udało mi się wyjać żarówkę kierunkowskazu ale ma dziwny bolec. Wyjmę później lampę i sprawdzę ale na 99% nie da się. Wszędzie gdzie znalazłem info to wychodzi że trzeba cały moduł wymienić. Takie coś: https://www.amazon.pl/CARSO-CLASS-tylny-Taillight-A2118200577/dp/B0BLCSJ6W4
Mocujac chlodnice z wiatrakami z przodu obudowy waz ciagnie gpu do dolu, ale da sie ja zamontowac. Dodatkowo waz jest na wydechu chlodzenia gpu. Fractal define 7 xl nie jest w 100% kompatybilny z tym AIO nawet gdyby nie bylo w nim gpu. Otwory na srubki do montowania wiatrakow nie sa spasowane z wiatrakami przykreconymi do frontu obudowy bo w gornej czesci jest miejsce na 2x5.25. Rozwiazaniem bedzie pewnie podniesienie trzech wiatrakow na froncie budy i spasowanie ich z otworami chlodnicy zostawiajac dwie srubki gornego wiatraka przykrecone tylko do chlodnicy. W sobote maja przyjsc dlugie srubki. Ogromnym rozczarowaniem jest to, ze wiatraki tego aio nie maja 0rpm, nawet na innym fan header.
Na pewno?
Bo nawet ejaj:
"W Mercedesie W211 (sedan/kombi) wymiana tylnych żarówek jest możliwa, ale często mylona z brakiem dostępu przez plastikową płytkę z obwodami. Należy odpiąć złącze, przekręcić oprawkę o 45 stopni i wymienić żarówkę
Kluczowe informacje:
Dostęp: W sedanie zdejmuje się tapicerkę bagażnika, a w kombi boczne schowki.
Problem z "brakiem możliwości": Jeśli plastikowa płytka z obwodami jest stopiona (zwłaszcza w okolicy masy), wymiana żarówki nie pomoże. Należy kupić nowy wkład lampy lub naprawić ścieżki.
Rodzaje żarówek: Zazwyczaj są to żarówki P21W lub P21/4W.
Komunikat błędu: Po wymianie komunikat "Lamp Defective" może zniknąć dopiero po naprawie masy lub wyczyszczeniu styków.
W przypadku całkowitego stopienia gniazda, konieczna jest wymiana plastikowego wkładu płytki stykowej.
"
Która z nich do wymiany:
Rekomendowane odpowiedzi