Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

a konserwy /konfy nie pozwolą na wysiudanie alkoholu z polskich domów.

To właśnie dość ciekawe i pokazuje jak tak naprawdę ideowo podzielony jest obóz konfy i szerzej razem z korwinem. Bo korwin na 100% opowiadał się za legalizacją marihuany. Mentzen chyba też, ale bossak całkowicie przeciwny. Zresztą cała konfa ideowo jest bardzo podzielona co np było widać w wyborach prez. jak Mentzen zaprosił na piwo Trzaska, a bossak go potem ustawiał do pionu.

Prawdopodobnie obecnie PiS wysuwaniem czarnka, Jakiego i im podobnych chce przejąć właśnie cały elektorat katolandowo-narodowy z konfy, a zostawić im wolnościowy. Ja na miejscu konfy mocno bym skręcił w stronę liberalną i w stronę Mentzena aby przejąć część elektoratu hołowni (w abdykacji :) ), PSL a nawet część z KO i Lewicy. M. in. hasła dotyczące legalizacji zioła mogłyby pomóc :) 

Sam jestem zadeklarowanym przeciwnikiem wszelkich używek typu alko, papierosy itp, ale uważam, że metodą walki powinny być mocne i szerokie kampanie społeczne i obszarowe zakazy, a nie karanie. A do tego są liczne badania naukowe stwierdzające, że marycha jest mniej szkodliwa niż alko.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
4 godziny temu, hubio napisał(a):

To właśnie dość ciekawe i pokazuje jak tak naprawdę ideowo podzielony jest obóz konfy i szerzej razem z korwinem. Bo korwin na 100% opowiadał się za legalizacją marihuany. Mentzen chyba też, ale bossak całkowicie przeciwny. Zresztą cała konfa ideowo jest bardzo podzielona co np było widać w wyborach prez. jak Mentzen zaprosił na piwo Trzaska, a bossak go potem ustawiał do pionu.

Prawdopodobnie obecnie PiS wysuwaniem czarnka, Jakiego i im podobnych chce przejąć właśnie cały elektorat katolandowo-narodowy z konfy, a zostawić im wolnościowy. Ja na miejscu konfy mocno bym skręcił w stronę liberalną i w stronę Mentzena aby przejąć część elektoratu hołowni (w abdykacji :) ), PSL a nawet część z KO i Lewicy. M. in. hasła dotyczące legalizacji zioła mogłyby pomóc :) 

Sam jestem zadeklarowanym przeciwnikiem wszelkich używek typu alko, papierosy itp, ale uważam, że metodą walki powinny być mocne i szerokie kampanie społeczne i obszarowe zakazy, a nie karanie. A do tego są liczne badania naukowe stwierdzające, że marycha jest mniej szkodliwa niż alko.

typowe lewicowe nastawienie, jestem przeciw co2 zakazać pojazdów spalinowych, kotłów gazowych, elektrowni węglowych, wielbić odmieńców :)

nie korzystam z używek a więc zakazać tytoniu, marihuany, alkoholu, wielbić odmieńców i zapraszać inżynierów :)

wspierać Ukrainę do samego końca mojego lub jej, wielbić odmieńców i zapraszać i utrzymywać beżowych inżynierów :)

i tak bez końca bo ja jestem światły i zachodni a reszta to ruskie onuce i faszysty, jesteście żałośni

na koniec WOLNE SĄDY ;)

Opublikowano
10 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

stace

ale o co chodzi? skoro stać cię na elektryka, to stać cię abyś utrzymywał  niedochodowego beżowego inżyniera, ktorego istnienie i egzystencja zależała włsnie od takiego typa co kupił auto elektryczne, aby być naj, aby być zachodni i wspiera najnowsze trendy bez żadnej krytyki i autonomicznego myślenia