Gra z pliku odpala tylko wtedy nie mam chmury z zapisami Ten launcher red wlasnienie przez steam sie nie odpala, co gorsza recznie z folderu tez nie startuje.
No mam już zamówioną za 699 zł, ale nie cieszyłem się jak ją pakowałem do koszyka, tak jak Giertych z Czarzastego.
Z tego co robię research to ma Ubogi kodek audio: Używa podstawowego układu Realtek ALC897, mój Z270 ma lepszy kodek
Realtek ALC1220. A ja mam dobre słuchawki Steel Series Arctis Nova.
Generalnie rozglądam się za inną płytą, może z jakimś sklepem da się coś wynegocjować.
Generalnie wszystko wygląda na to że zmieszczę się w budżecie z zen 7 9800X3D , ewentualnie zostanę przy starej obudowie ale dołożę te 300 zł dodatkowo na obudowę.
Czekaj czekaj, to są tacy sędziowie, że można ich zweryfikować w 5 minut? 🤔
Tylko że Polska ratyfikowała traktat lizboński Ratyfikował go sam prezydent Lech Kaczyński!
https://www.prezydent.pl/kancelaria/archiwum/archiwum-lecha-kaczynskiego/aktualnosci/rok-2009/prezydent-podpisal-traktat-z-lizbony,13361,archive
Reszta w spojler bo jest trochę cytatów z aktów prawnych
Edit: TL;DR w skrócie, TSUE ma prawo interweniować jeżeli naruszane są określone zasady i zobowiązania np. do niezależnych sądów.
A spróbuj jeszcze odpalić przez .exe z katalogu z grą, zmieniając oczywiście literę dysku:
F:\SteamLibrary\steamapps\common\Cyberpunk 2077\bin\x64
W głównym katalogu jest też REDprelauncher, spróbuj. Może wywali jakiś błąd, którego rozwiązanie podpowie Google.
Rekomendowane odpowiedzi