Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@Suchy211 100% racji. Kraj nie może upaść albo zbankrutować. Mamy przykład właśnie Korei Płn całkowita izolacja i jeden wielki obóz pracy i ludzie umierają i co? I nic. Mieliśmy przykład Grecji która jakby była człowiekiem musiałaby ogłosić upadłość a jej/jego wszystkie aktywa dla wierzycieli. Jest jedna jedyna sytuacja kiedy kraj może upaść czyli PRZEGRANA WOJNA. Wtedy albo kraj, który go zdobył po prostu go wchłania jak nas zaborcy albo w akcie łaski pozwala istnieć, ale do cna niszczy wszystkich związanych z poprzednią władzą jak było z Niemcami hitlerowskimi czy Japonią. Ale zawsze musi to być kraj rozłożony na łopatki... Sankcje na rosję nie miały na celu doprowadzić do ich upadku bo to niemożliwe tylko miały na celu odcięcie oligarchów i społeczeństwa od dóbr tak żeby sami przekonali putina, żeby skończył. Ale takiego Abramowicza i innych błyskawicznie ustawiono do pionu, a jednocześnie zrobiono interesy z Chinami, Indiami, Iranem itp żeby maksymalnie zminimalizować straty. Chiny są tak bogate, że nawet z tego powodu rosja nie upadnie jakby sama nie dała rady. Zobaczycie, że jak będzie bardzo źle to Xi Jinping wyciągnie pomocną dłoń do udręczonej rosji... Jedyny sposób to IIIWŚ aby przegonić bandytę z kremla. Czy na dzień dzisiejszy Chiny by się włączyły? Tego nikt nie wie. Ale można by i blefować i np. wysłać z 200 000 żołnierzy natowskich na granice Polski i krajów bałtyckich i wtedy byśmy zobaczyli czy putin by nadal tak kozaczył. Oczywiście to mrzonka bo nawet Biden na to by nie przystał, a co dopiero Trump. Ale chyba nie zrobiono jednak wszystkiego co można było zrobić. -
Przez sideband · Opublikowano
Pisałem o tym w temacie soft pokazywał bzdury Dlatego już wspominałem, że nie ma takich różnic Znajdziesz posty FC5 już sobie darowałem tam nie było żadnych większych różnic. Tak naprawdę między czasie testowałem wiele rzeczy i robiłem robotę dwa razy bo lepiej wszystko posprawdzać niż się wygłupić. Stricte od strony GPU Win10 22H2 aż do Win11 25H2 ta sama wydajność, Win10 21H2 ciut niższa wydajność ~2%. -
Przez Send1N · Opublikowano
Szacunek za poświęcony czas i to jeszcze na urlopie Tak szczerze mówiąc to po tym co pisałeś w głównym temacie sterów spodziewałem się większych "fajerwerków" szczególnie po dowgrade sterów do dużo starszych względem nowych gdzie ta przykładowa różnica 11,9% w nobody wants to die się podziała far cry 5 w ogóle nie ma -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Mi wypadło coś z 3ga, ale praktycznie nie przydatny amulet.. chyba ze grał bym barbem -
Przez Killer85 · Opublikowano
Debile Nie stosujemy się do prawa? Czekam na obrońców "Policji" :E
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi