@Klakier1984
Francja już raz była poza NATO w latach 1966-1995 (w pełni od 2009r).
Najwyżej powstanie nowy europejski sojusz obronny z jednym przywództwem.
Ja nie będę nikogo wyzywał od ruskich troli. Nie będę niczego zgłaszał moderacji, bo ta dała znać, że sobie tego nie życzy. Ale będę ośmieszał te nieudolne próby srania przez trola ruską propagandą tak długo, aż jakiś mod sam uzna "dobra, starczy". Poprzednio złapałem Ptysa na użyciu ruskiego wyrazu "palcy" zamiast palców, gdzie palcy nie występuje w języku polskim, ale występuje w.. co za niespodzianka! w ruskim.
No to teraz chciałem zauważyć jak ładnie nam tu trol nasrał ruską bzdurą na początku roku, bo tymczasem dziś.. tego się nikt nie spodziewał!
Przy okazji - Ten "Ukrainiec" nie odwiedzał Ukrainy od 2021r.
źródło: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kulisy-zatrzymania-na-lotnisku-ukrainca-z-zagluszarka-porazka-sluzb/jcfx452
Skuteczność takiego srania bzdurami wymyślonymi w trolowniach sterowanych z kremla jest niestety bardzo wysoka. Powinno się wprowadzić cyfrowy stan wojenny. RAZ nasrałeś ruskie bzdury - do pierdla na pół roku, choćbyś był Polakiem Patriotą, który zrobił to niechcący z własnej durnoty.
Inaczej to skończymy jak Węgry, Słowacja czy USA teraz. Ruscy nam wybiorą konfederosję na rząd.
Rekomendowane odpowiedzi