Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
To jest ciekawe. Przecież te światełka to LEDy, ponoć najbardziej niezdrowe światło dla oczu. Ile takie coś kosztuje, żeby oświetliło ładnie 2x1.5m ściany za monitorem? Nie interesuje mnie wygląd ani światełek, ani wygląd samego światła. Czyst z praktycznego punktu widzenia. Jak niedużo to może sobie też takie coś bym zamontował... Żeby mnie nie zassało w wir waszej nawalanki - mi chodzi tylko o zdrowie oczu. PS. Joystick fajnie wygląda na zdjęciu, ale realnie to ja w myszce nie dałem rady tego mieć włączonego, czasami tak to wali po gałach, że musiałem wyłączyć, więc w takim też bym pewnie wyłączył Ale na zdjęciu wygląda zajebiście. Futurystycznie -
Przez Send1N · Opublikowano
Wszystkie wentylatory ustawisz w biosie jak tylko ci pasuje, dodatkowy soft pod windą nie jest potrzebny -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie no to trzeba przykleic, kup oleda i włącz światło z tyłu aby poprawić percepcyjnie kontrast. Złoto -
Przez VRman · Opublikowano
To będzie zależało od prawdziwych cen i dostępności. Na razie to napędziły te ceny w sklepach zakupy skalperów i ludzi którzy kupili z obaw, że będzie drożej. Obaw, że z 1600 wyleci na 3000 już za bardzo nie ma. 2/3 ludzi planujących zakup pewnie się dowiediała o cenach pamięci i już kupiła, więc popyt siadł z kilku powodów na raz. Przecież ceny chipów nie wzrosły jeszcze o 5x. Jeśli wzrosną na tyle albo i dalej, to wtedy na pewno i w sklepach poszybują dalej, choćby i zabrakło popytu. -
Przez sideband · Opublikowano
Tak tak bias duping. Przy mocnym świetle to i IPS ma "dobry" kontrast
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi