Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Obejrzałem w nocy długo wyczekiwany Greenland 2: Migration, nie wiem wiedziałem do końca w którym temacie o tym napisać bo to nie jest zły film jednak znacznie słabszy od pierwszej części ale głównie za sprawą tego że przesadzili z przyśpieszonym tempem... a dopiero była gadka w innym temacie parę dni temu że współczesne długie filmy zawsze są słabe w tym przypadku 1h37min to zdecydowanie za mało gdyby każda scena nie była skrócona do granic możliwości i film trwał przynajmniej te 30min mogło być znacznie lepiej. Jedynka jak dla mnie mistrzostwo tutaj nie dam więcej jak 6/10. -
Przez hubio · Opublikowano
Nie zanosi się na to... Przecież mieszkańcy Moskwy nie mają żadnych przerw w dostawie prądu. Jedynie 31.12 na przełomie roku Ukraina skutecznie uderzyła dronami. Obecnie nie. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja ogólnie razem w FH 3, 4 i 5 to spędziłem 2k+ godzin. 4 i 5 z wejścia kupowałem premium z DLC, 3 miałem podstawkę i później dokupowałem DLC jak wyszły. FH 1 i 2 dużo mniej grałem na xboxie. Jak się w to gra to się gra po prostu przez cały czas, kiedy najdzie ochota się włącza i się leci, czy bije rekordy na trasach, poprawia tuningi autek, aby kolejne rekordy robić na radarach czy innych wyzwaniach, lub tak po prostu pośmigać. Ale ostatnio mniej gram w samochodówki, dużo mniej niż wcześniej i mimo, że ukochana Japonia wlatuję to zastanawiam się czy kupować. Poczekam na jakieś gameplaye. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
"Zasady bezpieczeństwa w ruchu drogowym obowiązują wszystkich. Ostateczna ocena należy jednak do Policji. Wszyscy jesteśmy równi wobec prawa. Jeżeli miało miejsce wykroczenie, nie uchylam się od odpowiedzialności" – napisał Waldemar Żurek. XD
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi