Kris194 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie wiem jak wy ale ja w życiu, w życiu bym się nie spodziewał. A tak poważnie to znów...
lokiju Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Poczytałem trochę wpisów z prawej strony i chyba dostałem raka.
Badalamann Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Pozostaje liczyć że pomimo veta Batyra, które jest pewne i kiwku pisowskiej ośmiornicy, Polska skorzysta z SAFE.
LeBomB Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 6 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): Opieram to na historii działań Donalda T., skrajnie negatywnych dla Państwa Polskiego. Czyli hipoteza, bo wyciągasz wnioski też na podstawie obserwacji.
hubio Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina: Kathryn Ruemmler - była doradczyni w administracji Baracka Obamy i według CNN jedna z najlepiej zarabiających prawniczek w USA - rezygnuje z funkcji głównej prawniczki w Goldman Sachs po publikacji jej korespondencji z Jeffreyem Epsteinem https://wiadomosci.wp.pl/byla-doradczynia-obamy-wyciekly-maile-prawniczki-z-epsteinem-7253858762250560a Jak pisałem - elity tego świata sięgały po zakazane owoce. Bardzo chciałbym poznać nazwiska czołowych CEO którzy korzystali, a nie tylko polityków. Edytowane 11 godzin temu przez hubio
nozownikzberlina Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 50 minut temu, hubio napisał(a): Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina: przecież to wie każdy zainteresowany tematem, tylko lewica skrzętnie omija tę kwestię w swoich atakach na prawaków XD
Camis Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 godzin temu, hubio napisał(a): Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina: A kto tak twierdzi?, tylko że na całym świecie następują dymisje i rezygnacje po wycieku a w USA jakoś to często nie następuje.
sabaru128 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 13 godzin temu, Camis napisał(a): Państwo bezradne. Czyli będzie jeszcze drożej niż jest.
Badalamann Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale wiecie że ta wrzutka pisowskiego propagandysty szmateckiego to fejk?
trepek Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu Ostatnio lubią powielać fejki z AI. Jak np. transport wołowiny z Argentyny.
GordonLameman Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu Prawactwo nie ogarnia rzeczywistości? Stare, znałem
Camis Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu (edytowane) Godzinę temu, Badalamann napisał(a): Ale wiecie że ta wrzutka pisowskiego propagandysty szmateckiego to fejk? Nie podpisałem bo to chyba oczywiste że fejk, ale co z tego?, co państwo z tym może zrobić?. Szmatecki dalej hasa na wolności, zwykły Kowalski już dawno by siedział. WINA TUSKA! Edytowane 4 minuty temu przez Camis
Rekomendowane odpowiedzi