Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Grolshek · Opublikowano
Po Waszych namowach odpaliłem gierkę żeby zobaczyć czy nowe ustawienia pamięci się nie wywalają i...wsiąkłem. Etap z latarniami, który sprawiał mi rok temu trudność przeszedłem ot tak po prostu, wlazłem do tuneli i jest fajnie. Notabene DLSS zrównoważony i 4080S zbita do 2700mhz i gra w full detalach 3440/1440 trzyma powyżej 80 klatek. Najs. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Pożywiom, uwidzim jak to mówią indianie. -
Przez seba842005 · Opublikowano
@Send1N Zgadza się, ale to co zostało na rynku ma normalne ceny, a to co wejdzie do oferty przez ram i dyski będzie sporo droższe. Strategia taka sam, jak wszędzie zmniejszając gramaturę pozostawiając cenę tą samą, lub minimalnie wyższą, wtedy klienta tak nie szczypie w oczy. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Po pierwsze ten mandat dotyczy celowego blokowania ruchu a nie jazdy z bezpieczną prędkością. Prędzej dostaniesz mandat za "popędzanie" mnie długimi i klaksonem niż ja za jazdę 40km/h na 60km/h! Po drugie - kierowca ma umieć jeździć bezpiecznie! Kierowca powinien umieć jeździć sprawnie, płynnie i przede wszystkim bezpiecznie! po 7 masz rację Czekam na komentarze odnośnie wagi auta spalinowego -
Przez duniek · Opublikowano
problem jest taki ze jak kupisz a sprzedjacy zakonczy a nie zapiszesz sobie ogloszenia to juz pozniej nie masz do niego dostepu i nawet nie wiesz czy mialbyc dysk 1tb czy 2tb itp na niemieckim odpowiedniku jest to lepiej zrobione bo ogloszenia nie znikaja , dopiero chyba po paru miesiacach , jak miales w obserwowanych lub masz do niego linka caly czas widzisz opis ogloszenia a chyba nawet zdjecia, chyba ze ktos wyedutuje ogloszenie i usunie tresc, ale rzadko tak ludzie robią w dodatku obserwsujesz pare ogloszen to widzisz ktore jest sprzedane, na olx jak ktos usunie lub oglozenie wygansnie to znika z obserwowanych
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi