Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym Hegsethem to musi być AI. Przecież nie można być aż tak głupim, prawda? :E 

Z tym Hegsethem to musi być AI. Przecież nie można być aż tak głupim, prawda? :E 

Nie no, ja wiem, pewnie większość widzów nie była świadoma, czy to prawdziwy cytat z Biblii, czy nie, ale żeby opierać siena filmie...

Opublikowano
W dniu 13.04.2026 o 08:54, huudyy napisał(a):

Przemilczą temat pewno aż opinia publiczna pójdzie dalej. 

A ukręcić łeb tej końskiej sprawie się nie da uczciwie - bo jedna strona zawsze będzie widziała tam ten przekręt (niezależnie od jakości tłumaczeń), a druga pewno machnie ręką.

Jednak poszli na łatwiznę :hihot: ale chyba będą się musieli postarać bardziej ;)

Cytat

Książka fabrycznie zawiera 100 stron, natomiast strona, na której dokonano wpisu, jest stroną 101 z widocznymi śladami pozwalającymi na stwierdzenie, że została doklejona do oryginalnie wyprodukowanej. Szpital nie uzupełniał żadnych braków w dokumentacji medycznej" - czytamy w odpowiedzi na nasze pytanie.

https://wiadomosci.wp.pl/doklejona-karta-i-znikajaca-pieczatka-kolejne-fakty-w-sprawie-senatora-lenza-7275948399475040a

Opublikowano
9 godzin temu, Zas napisał(a):

Nie no, ja wiem, pewnie większość widzów nie była świadoma, czy to prawdziwy cytat z Biblii, czy nie, ale żeby opierać siena filmie...

Nie, to poziom idiokracji w USA. Byle baba nie rządziła bo wywoła wojnę w pierwsze dwa miesiące :E 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

Gościa już powinni spuścić z poranną kupą bo coraz bardziej się pogrąża. 

Zamiast wyjść do ludzi i powiedzieć wprost. "Wykorzystałem znajomości - kto z was by tego nie zrobił?? 😈"

To zatapia siebie i wszystkich wokół bo lekarze, którzy w tym uczestniczyli też muszą już mieć ciepło.

Co do pisu to Morawiecki zakłada nowa partię?? Bo chyba nikt nie wierzy, że Kaczyński mu na jakieś stowarzyszenie pozowli.

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a):

Co do pisu to Morawiecki zakłada nowa partię?? Bo chyba nikt nie wierzy, że Kaczyński mu na jakieś stowarzyszenie pozowli.

Spokojnie, to tylko teatrzyk dla gojów. Zwykła próba podjebania głosów borderline KOowców, PSL, PL2050 i alt-leftów jeszcze wierzących w prospołeczny PiS. Czarnek ma brać prawicę, Morawiecki centrum.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano
41 minut temu, Lypton napisał(a):

Spokojnie, to tylko teatrzyk dla gojów. Zwykła próba podjebania głosów borderline KOowców, PSL, PL2050 i alt-leftów jeszcze wierzących w prospołeczny PiS. Czarnek ma brać prawicę, Morawiecki centrum.

Zobaczymy, bo póki co PIS 18% 

Opublikowano
1 godzinę temu, Lypton napisał(a):

Oczywiście reżyserem jest Bielan. I to nie jest do końca głupi ruch bo w prezydenckich, dużo osób z lewicy zagłosowało za Nawrockim. Wnioski wyciągnięte z wyborów z Węgier, gdzie wiadomo kto wygrał, żadna lewica którą określał skrajny PiS, tylko centrum-prawica. Konsolidacja elektoratu PiS nie wyszła bo nie mogą przebić 30% od jakiegoś czasu, a wręcz poparcie spada, więc czas na przybudówki. Oczywiście ludzie się nabiorą bo w PL wiedza polityczna jest równa ekonomicznej czyli zerowa. 

Godzinę temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Zobaczymy, bo póki co PIS 18% 

Nie powiedziałbym, realne jest minimum 25%, ale oni potrzebują 30+ żeby konkurować. 

Opublikowano (edytowane)

:boink:

Czyli wina kaczyńskiego, bo pozwalał chodzić wolno pedofilom/zoofilom z platformy. Ale po 3 latach rządów udało im się ich załapać, po 3 latach, gdzie fałszowali samorządowe dokumenty aby przydzielić sobie mieszkanai dla powodzian, po 3 latach gdzie Tusk sobie z tym babskiem robił zdjęcia bo byla w jego partii.

Do choroszczy.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)

Ja pier. jakie to ludzie jest żałosne co wypisujecie. Robił zdjęcia i co ? Skąd kuźwa miał wiedzieć, że takie popieprzone rzeczy się dzieją? Z fusów? 

za pis to ciągle pedofili chronili, chociaż by syna kurskiego a zoofilię to przecież błaszczak z kamińskim promowali a duduś pedofilii ułaskawiał. 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
3 godziny temu, Crew 900 napisał(a):

Ja pier. jakie to ludzie jest żałosne co wypisujecie. Robił zdjęcia i co ? Skąd kuźwa miał wiedzieć, że takie popieprzone rzeczy się dzieją? Z fusów? 

za pis to ciągle pedofili chronili, chociaż by syna kurskiego a zoofilię to przecież błaszczak z kamińskim promowali a duduś pedofilii ułaskawiał. 

Zapomniałeś jeszcze o zamiecionej pod dywan aferze podkarpackiej... Tam było grubo... A ile lolitek  obsługiwało zamożnych klientów... ;D Nie wiem czy to coś jak sprawa Epsteina i przypadkiem nie korzystali z nich politycy wszystkich opcji bo Tusk też sprawy nie ruszył...

Opublikowano
5 godzin temu, kubikolos napisał(a):

brawo Węgry, przyklad niech idzie do nas

kiedy u nas, pewnie nigdy, ale zdziwko złapie tych co myślą że Péter Magyar obróci politykę Orbana o 180°, większość matołów nawet nie wie że ów człowiek grał z Orbanem w jednej ekipie a jego poglądy nie odbiegają specjalnie od tego co reprezentował Wiktor 

Opublikowano
3 minuty temu, ptys napisał(a):

kiedy u nas, pewnie nigdy, ale zdziwko złapie tych co myślą że Péter Magyar obróci politykę Orbana o 180°, większość matołów nawet nie wie że ów człowiek grał z Orbanem w jednej ekipie a jego poglądy nie odbiegają specjalnie od tego co reprezentował Wiktor 

Wszyscy tu wiedzą skąd jest Magyar, ruski trollu. Ważne że jest poza kontrolą twojej mateczki rossiji. 

Opublikowano
28 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Wszyscy tu wiedzą skąd jest Magyar, ruski trollu. Ważne że jest poza kontrolą twojej mateczki rossiji. 

po kilku głębszych nędzne twe prowokacje, podążaj dalej ścieżką kolegi "przyprawy" im prędzej tym lepiej

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Alkoholizm to domena twojego russkiego narodu. Ja nie piję. :) 

jak na trzeźwo takie brednie i błędy prawisz to już tylko zakład w Choroszczy  pomóc tobie może :)

a tak na poważnie mam nadzieję że cię nigdy nie zbanują,  z kim bym sobie te wieczorne :gordon: tu prowadził

wszystkiego dobrego na weekend :)