Starsze Renault z navi (TomTom Carminat / R-Link / jak zwał tak zwał) i ori / starym softem straciły... zegarek
W tym mój Fluence. Trop prowadzi do zjawiska "GPS Week Number Rollover" vel trza zaktualizować soft (jeśli występuje nowszy pod naszą wersję sprzętu);
Praktycznie da się przeżyć bez zegarka z auta ale jakoś tak... dziwnie
Tak samo jako ekran w telefonie. Codziennie go męczysz naprężeniami, trzymając telefon w kieszeni i jakoś ekran nie strzela. A nawet jak taki ekran w aucie strzeli, to jest to klejony ekran więc po prostu będzie popsuty i tyle. Inna sprawa, czy taki ekran nie jest przypadkiem podzielony na sekcje, że uszkodzenie od strony pasażera nie ma wpływu na ekran przed kierowcą? Co do rys, to chyba każdy detailer potrafi położyć folię na taki ekran.
No widzę właśnie ;/ Przejrzałem highflow, angele i aquatuning i faktycznie albo mocno przegrzebane najbardziej porządane graty albo trzeba czekać i często nie wiadomo nawet ile.
Też się tak ostatnio zastanawiałem na kiego grzyba na tym CES'ie tyle pokazują jak prze pół roku nie są w stanie wrzucić nawet połowy gratów na półki.
Widzę że to nie tylko z WC stuff tak jest. Ciekawe ile procentowo spadła produkcja pod klienta konsumenckiego w ostatnim powiedzmy roku.
Rekomendowane odpowiedzi