GordonLameman 10 154 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 6 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Za coś takiego powinien być dożywotnio zdyskwalifikowany z polityki. Ten człowiek absolutnie niczego sobą nie reprezentuje, nie ma żadnej wartości a jednak jacyś idioci na niego głosują. Problem w tym, że on reprezentuje dość dobrze poziom swoich wyborców…
oldfashioned Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca No to akurat troche jak horoskop, bo ktory polityk nie prezentuje dobrze poziomu swoich wyborcow? Chyba tylko KO, bo w rzadzie patologiczni klamcy i zlodzieje, a wyborcy to sami intelektualisci
GordonLameman Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 6 minut temu, oldfashioned napisał(a): No to akurat troche jak horoskop, bo ktory polityk nie prezentuje dobrze poziomu swoich wyborcow? Wszyscy na prawicy! 6 minut temu, oldfashioned napisał(a): Chyba tylko KO, bo w rzadzie patologiczni klamcy i zlodzieje, a wyborcy to sami intelektualisci Dokładnie! Nie bez powodu mamy tutaj osoby posługujące się retoryką Mateckiego
Henryk Nowak Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 40 minut temu, GordonLameman napisał(a): Problem w tym, że on reprezentuje dość dobrze poziom swoich wyborców… Przecież napisałem, że on niczego sobą nie reprezentuje 😁
Camis Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Ha tfu na tego polaczka. Cytat Atak na młode Ukrainki w Bielsku-Białej. 54-latek usłyszał zarzuty 54-letni mężczyzna usłyszał zarzuty znieważenia trzech Ukrainek, w tym dwóch jedenastolatek, a także naruszenia nietykalności cielesnej jednej z nich — podała bielska prokuratura okręgowa. Rzecznik Prokuratury Okręgowej w Bielsku-Białej Małgorzata Moś-Brachowska poinformowała PAP, że mężczyzna usłyszał zarzut popełnienia przestępstwa z artykułu 257 Kodeksu karnego, czyli znieważenia z powodu przynależności narodowej trzech obywatelek Ukrainy, w tym dwóch małoletnich, i naruszenia nietykalności cielesnej jednej z nich. Grozi za to kara do trzech lat więzienia. Dalszy ciąg artykułu pod materiałem wideo Prokurator wyjaśniła, że osoba dorosła, która jest poszkodowana w sprawie, nie ma związku z dziewczynkami. Moś-Brachowska poinformowała, że śledczy zastosowali wobec podejrzanego dozór policji. Nie może się także kontaktować z pokrzywdzonymi. — Mężczyzna przyznał się do popełnienia zarzucanego mu czynu i złożył obszerne wyjaśnienia. Z uwagi na wstępny charakter postępowania i przede wszystkim dobro pokrzywdzonych, nie informujemy o treści tych wyjaśnień — powiedziała rzecznik. 11-latki złożyły zeznania. Prokuratura wyklucza "działania prowokujące" Śledczy przesłuchali we wtorek także obie 11-latki. — Przedstawiły przebieg zdarzenia. Jedno, co mogę powiedzieć, to że wykluczone jest tutaj działanie prowokujące czy wulgarne z ich strony — oznajmiła. Do incydentu doszło w sobotę. Na opublikowanych w sieci filmach słychać mężczyznę, który zwraca się do 11-letnich dziewczynek w sposób agresywny i pełen wulgaryzmów. 54-latek był pracownikiem bielskiego Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego (MZK). Spółka podjęła już decyzję o "zakończeniu z nim współpracy". https://wiadomosci.onet.pl/slask/atak-na-mlode-ukrainki-w-bielsku-bialej-54-latek-uslyszal-zarzuty/mylsewk Zamilczeć!, gdzie to już czytałem ostatnio...
nozownikzberlina Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) słychać wycie? znakomicie https://miejskireporter.pl/pijany-ukrainiec-na-motocyklu-doprowadzil-do-kolizji-po-czym-zaatakowal-poszkodowana/ co na to forumowa kolumna banderowska? https://krakow.dlawas.info/wiadomosci/tajemniczy-proceder-w-krakowie-karty-bankowe-mialy-trafic-do-oszustow/cid,29432,a Cytat Według relacji świadka mężczyzna miał przyznać, że odbierał przesyłki na zlecenie. – To był chłopak z Ukrain ukraińska zorganizowana grupa przestępcza sobie zakłada konta bankowe z wykradzionych danych a banki i policja nic nie robią xddddd Edytowane 14 Lipca przez nozownikzberlina
Pan Mateoo Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca ostatnio tutaj za cicho macie dopelnienie tematu do kolejnych paru stron dyskusji link do posta: https://www.facebook.com/WyrzykowskiPawel/posts/pfbid02ezZvxTn84vva1BU14MFEHBziEXwfonC74io44uugPHLWVJfadFUoCmJMckEgjS5wl?__cft__[0]=AZaCk-A3MMxIfUHzr22Z0P6Y8HeLy6IkTIDQ59HUVl5TyMXwGMAKxU7xqL8uLuhN16-krRw5drSaa68F_yr5NEna3QiciaTcWT-6K7k-6VLZEhMcotzTva7UV7Ym_YFsIq1JnCW7nkmg4bJrqXv_JHKifAh0vFDAQIpqoGZv98Kon1Qa1Tco6Oh9Fwg0PlPVYJ33ZNRl3BXZ4f3RF0OYVecw&__tn__=%2CO%2CP-R
Mar_s Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca @Pan Mateoo Ciekawe czy kieryka z Bielska dostanie mniej od tego gieroja, a nóż na gardle to nie to samo co parę "bladzi" rzuconych w twarz, słowa mogą ranić! https://www.spinsiedlce.pl/2025/03/31/sprawca-ataku-na-nastolatka-ze-zmienionymi-zarzutami/ Teraz możecie się wyżyć, liczę na kreatywność, w końcu dorosły chłop rzucił się na nastolatka z nożem!
Henryk Nowak Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) 5 minut temu, Mar_s napisał(a): @Pan Mateoo Ciekawe czy kieryka z Bielska dostanie mniej od tego gieroja, w końcu nóż na gardle to nie to samo co parę "bladzi" rzuconych w twarz, słowa mogą ranić! https://www.spinsiedlce.pl/2025/03/31/sprawca-ataku-na-nastolatka-ze-zmienionymi-zarzutami/ Teraz możecie się wyżyć, liczę na kreatywność, w końcu dorosły chłop rzucił się na nastolatka z nożem! Skąd wiesz co się działo wcześniej? Widziałeś nagranie? Dobra, teraz serio bo nie jestem debilem od brauna. Słowa mogą ranić, zwłaszcza dzieci. Taka 11 latka ma średnio około 140cm wzrostu i mniej niż 40 kg, po czymś takim może bać się wyjść z domu, może obawiać się kolejnego ataku takiego starego degenerata. Przecież taki spaslak na pewno waży minimum 100kg nawet zakładając, że jest karłem i ma około 175cm wzrostu. A co do Ukraińca, który zaatakował nożem - policja go ma, są zarzuty, pewnie będzie deportowany, może zdąży trafić na wojnę. Wszystko jest ok, państwo zadziałało 👍 38 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): ostatnio tutaj za cicho macie dopelnienie tematu do kolejnych paru stron dyskusji link do posta: https://www.facebook.com/WyrzykowskiPawel/posts/pfbid02ezZvxTn84vva1BU14MFEHBziEXwfonC74io44uugPHLWVJfadFUoCmJMckEgjS5wl?__cft__[0]=AZaCk-A3MMxIfUHzr22Z0P6Y8HeLy6IkTIDQ59HUVl5TyMXwGMAKxU7xqL8uLuhN16-krRw5drSaa68F_yr5NEna3QiciaTcWT-6K7k-6VLZEhMcotzTva7UV7Ym_YFsIq1JnCW7nkmg4bJrqXv_JHKifAh0vFDAQIpqoGZv98Kon1Qa1Tco6Oh9Fwg0PlPVYJ33ZNRl3BXZ4f3RF0OYVecw&__tn__=%2CO%2CP-R Widac, że to normalna, wesola rodzinka z młodą mamą 👍 nie spodziewam się, że stare, bezdzietne pryki to zrozumieją Wg takich jak wy matka pewnie powinna siedzieć w kuchni a mała powinna spokojnie odmawiać różaniec 🤣 Edytowane 14 Lipca przez Henryk Nowak
Pan Mateoo Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 8 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Słowa mogą ranić, zwłaszcza dzieci. Taka 11 latka ma średnio około 140cm wzrostu i mniej niż 40 kg, po czymś takim może bać się wyjść z domu Masz niezaaktualizowany obraz dzieci. Teraz dzieci w tym wieku uprawiają seks, piją alkohol i używki (epety) lub zwykle papierosy. Dodatkowo są przesiąknięte tiktokiem i próba zaistnienia w sieci jakimkolwiek jakim kosztem. Wątpię by bała się wychodzić. Pewnie będzie się śmiać z tej sytuacji potem bo ona jest 'czysta' z zarzutów
j4z Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 4 minuty temu, Pan Mateoo napisał(a): Teraz 20-30 lat temu też. Szczerze mówiąc jak patrzę na dzisiejsze dzieci, to jakby trochę "opóźnione" były.
Henryk Nowak Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 9 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): Masz niezaaktualizowany obraz dzieci. Teraz dzieci w tym wieku uprawiają seks, piją alkohol i używki (epety) lub zwykle papierosy. Dodatkowo są przesiąknięte tiktokiem i próba zaistnienia w sieci jakimkolwiek jakim kosztem. Wątpię by bała się wychodzić. Pewnie będzie się śmiać z tej sytuacji potem bo ona jest 'czysta' z zarzutów Mam dzieci i wiem jakie są, od tego zacznijmy. Mają znajomych, przychodzą do nas do domu a i zdarza mi się odwiedzić szkolę. To co piszesz to jakieś wysrywy smutnego, samotnego dziadersa, który informacje o młodzieży czerpie z X. Czytasz o jakiejś patoli i myślisz, że taki jest ogół. Prawda jest całkowicie inna. Dzieci niestety spędzają w domu o wiele więcej czasu niż swego czasu pokolenie ich rodziców czy ich dziadków. Mają o wiele mniej znajomych, o seksie w wieku 11 lat nie ma mowy, coraz więcej dzieci jest zamkniętych w sobie itp. Nie chcę mi się rozpisywać, ale odlatujesz. Na pewno gdzieś jest patologia, na pewno są jakieś dzieciaki, które chowają się za garażami na blokowisku i kopcą pety ale jest ich mniej niż kiedyś. Wyjdź do ludzi i zobacz jak żyją zanim znowu napiszesz coś tak durnego.
Fatality Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 7 godzin temu, oldfashioned napisał(a): A jak tam z tym porownaniem do gwaltu na dziecku? Wymysliles juz jak z tego wybrnac? Ja napisałem tamtego twita? Chyba nie btw zdrowa sytuacja. Na pewno są w 100%bez winy
Henryk Nowak Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 11 minut temu, j4z napisał(a): 20-30 lat temu też. Szczerze mówiąc jak patrzę na dzisiejsze dzieci, to jakby trochę "opóźnione" były. Masz dobre wrażenie. Jestem przerażony jak bardzo dzieci się teraz izolują i jak mało czasu spędzają ze znajomymi. Nie ciągnie ich na imprezy, na nocowanki, na kolonie, na nic. Ja staram się wypychać najstarszą córkę z domu ale wielu rodziców akceptuje taki stan, cieszą się, że dzieci siedzą w domu i są bezpieczne i w efekcie większość czasu spędzają z rodzicami. Będą strasznie wycofane społecznie.
Pan Mateoo Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca (edytowane) 10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Wyjdź do ludzi i zobacz jak żyją zanim znowu napiszesz coś tak durnego. nie wyjde do dzieci jako dorosly czlowiek. Ty wychowujesz dzieci dlatego zachowuja sie 'normalnie'. Ale wieksza czesc osob ma dzieci. i tu jest kropka w tym zdaniu nie ma 'wychowuje' jest 'ma' i wlasnie taka czesc dzieci od tych osob popada w uzywki i to co wspomnialem wyzej Edytowane 14 Lipca przez Pan Mateoo maly edit koncowki
Henryk Nowak Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 1 minutę temu, Pan Mateoo napisał(a): nie wyjde do dzieci jako dorosly czlowiek. Ty wychowujesz dzieci dlatego zachowuja sie 'normalnie'. Ale wieksza czesc osob ma dzieci. i tu jest kropka w tym zdaniu nie ma 'wychowuje' jest 'ma' i wlasnie taka czesc osob czesto popada w uzywki i to co wspomnialem wyzej Ale nie w tym wieku. Uwierz mi, że teraz problem jest zupełnie inny. Ja na to mówię "smartfonoza". Realnym problemem jest domatorstwo i fotel wrastający w tylek. Oczywiście patologia uzywkowo-imprezowa istnieje ale to nie jest tak, że jest jej więcej niż kiedyś. Jak czasem zdarza mi się pojawić w szkole to dziwi mnie, że dziewczyny już nie chcą masowo pozować na dorosłe, mniej się malują i farbują niż w moich czasach szkolnych. Seksualizacja nie jest problemem, smartfonoza i owszem.
Mar_s Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Ahh, młodość się przypomina! Jak się latało po mieście cały dzień, starzy ludzie wyzywali od najgorszych, rzucali flaszkami z okien żebyśmy się zamknęli, albo milicją szczuli! Piękne czasy!
Henryk Nowak Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 1 minutę temu, Mar_s napisał(a): Ahh, młodość się przypomina! Jak się latało po mieście cały dzień, starzy ludzie wyzywali od najgorszych, rzucali flaszkami z okien żebyśmy się zamknęli, albo milicją szczuli! Piękne czasy! Szkoda, że dzieci już takie nie są :// Teraz nikt nie wypuszcza 10 latkow z domu bez opieki. Ja miałem 8 i sam siedziałem na boisku pół dnia. Jakbym dzisiaj zostawił 8 latke sama na boisku to zaraz bym miał radiowóz pod domem.
Mar_s Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Tak, w miejscowej szkole chyba do 3 klasy trzeba gówniaka do domu zabierać, ja pamiętam jak kolega w drugiej klasie jeszcze siostrę z przedszkola odbierał i razem Garbarami wędrowaliśmy. No może w trzeciej, prawie pół wieku minęło, pamięć już nie ta.
skypan Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Dawni rodzice w dzisiejszych czasach stracili by prawa rodzicielskie Lekko nie było ale to nie znaczy, że było źle.
GordonLameman Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 57 minut temu, Mar_s napisał(a): @Pan Mateoo Ciekawe czy kieryka z Bielska dostanie mniej od tego gieroja, a nóż na gardle to nie to samo co parę "bladzi" rzuconych w twarz, słowa mogą ranić! https://www.spinsiedlce.pl/2025/03/31/sprawca-ataku-na-nastolatka-ze-zmienionymi-zarzutami/ Teraz możecie się wyżyć, liczę na kreatywność, w końcu dorosły chłop rzucił się na nastolatka z nożem! Skoro nie chciał mu nic ukraść to jak miałby być sądzony za rozbój? Bo chyba wiesz na czym polega rozbój, co? nie pisałbyś bez sprawdzania podstawowych informacji, co? A nie, pisałbyś i nie sprawdzał. To typowe dla prawactwa
oldfashioned Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 18 minut temu, Fatality napisał(a): Ja napisałem tamtego twita? Chyba nie Szybko uciekasz z tego cyrku, jeszcze przed chwila byles w nim glownym klaunem.
Mar_s Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Skoro nie chciał mu nic ukraść to jak miałby być sądzony za rozbój? Bo chyba wiesz na czym polega rozbój, co? Informacje są sprzeczne, w okresie kiedy ten incydent miał miejsce pisano że chciał od niego pieniędzy, teraz to zmieniono. Podobno chłopak i matka są w szoku że złagodzono zarzuty. No ale wiadomo że lewactwo będzie rezuna bronić do upadłego, bo może mu bomba kota zabiła w Iwanozasrańsku.
Rekomendowane odpowiedzi