Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Camis napisał(a):

Ale wybiło ostatnio onuc. 

Nie no teraz już znacznie mniej ukraińskich onuc niż np rok - 1.5r temu gdy zaczęli zniechęcać do siebie wszystkich dookoła.

A tym co zostali pozostaje wywieszenie flagi w pokoju z Ukrainą powiększoną o kilka województw polskich i trochę ziem rumuńskich i węgierskich. 

Opublikowano
28 minut temu, Zas napisał(a):

No i too jest problem, Pawłowicz, zanim się jej coś nine odkleiło na starość, była cenionym ekspertem, przez lata pracującym w sejmie, oraz uznanym pracownikiem naukowym UW...

Znowu ten UW... :E Matczak, Zaradkiewicz, Piotrowski, Lewandowski... 

Nie, wybór takich ekspertów do TK to zawsze będzie błąd. Podobnie jak było nim upolitycznienie SN, gdzie dla odmiany zamiast spadochroniarzy z UMCS polecieli spadochroniarze z KUL. 

Dlatego jeśli to prawda to ja się dziwię Berkowi. Takie kandydatury ani nie zwiększają ani powagi TK, ani Polski a już tym bardziej nie dodają autorytetu Berkowi, który już zawsze będzie pamiętany jako "prawa ręka Tuska" a nie sędzia TK. Taka Pawłowicz w wersji KO.

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/skandaliczne-zachowanie-64-latka-obnazal-sie-w-poblizu-przedszkola-7317269009549376a

Cytat

mężczyzny, który miał obnażać się na balkonie jednego z budynków mieszkalnych w pobliżu chrzanowskiego przedszkola

Policjanci z Chrzanowa zatrzymali 64-letniego obywatela Ukrainy, który był poszukiwany Czerwoną Notą Interpolu za podejrzenie poważnych przestępstw seksualnych oraz przestępstw przeciwko dzieciom

nawet już nam pedofilów ściganych międzynarodowymi listami gończymi z wUkrainu importują. Państwo teoretyczne leży po prostu leży na każdym szczeblu. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Fatality napisał(a):

z Ukrainą powiększoną o kilka województw polskich i trochę ziem rumuńskich i węgierskich. 

Gdzie, w którym miejscu

image.png.83c21fc5f3c44da3a62ec9308efabc0b.png

Od strony Mołdawii i Rumunii już mi się nie chciało wyrównywać, ale granica też się zgadza i jest nienaruszona, tak samo jak granica z Polską. Jeśli już coś tam jest zagarnięte, to część Białorusi, a nie kilka polskich województw. 

To się robi totalnie obrzydliwe po prostu. Poważnie zastanów się co piszesz. 

Masz jeszcze z większym stopniem pokrycia

image.png.1a0a1df2640689d729e8eb29faa6c223.png

Ja wiem, że może Ci pewne rzeczy nie pasują, mi również, ale takie informacje już wypada weryfikować.

Edytowane przez LeBomB