Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Spokojnie będzie patch, czy poprawi, nie chcę być złym prorokiem ani dobrym, jak dałem te detale na filmiku, to gra wygląda ładniej niż to co miałem zanim tak ustawiłem- za każdym razem resetuję grę po zmianach w ustawieniach, DLSS balans zwiększy vram, tu widać jaki jest jego poziom, grywam na przykład w Total War Warhammer 3- jest opcja bez limitu vram, msi pokazuje 8.1gb i ani razu nie wywaliło z gry, bo testowałem i grałem po kilka godzin takim ustawieniem, tak samo w dwójkę, bo ustawiałem tekstury Ultra, i żadnego spadku fps, ani wycieków pamięci, czy crashy. Tutaj sytuacja jest zgoła inna, według mnie gra powinna być grywalna na wysokie z takim zjazdem rozdzielczości przy użyciu DLSS, ale to lipny silnik i lipni pracownicy, którzy jak widać spartolili robotę. Cały czas czekam na jakieś ciekawsze porównania graficzne od kogoś kto ogarnia, może ustawienia konsole, z dlss jakoś by to poszło, ale na dzień dzisiejszy jest padaka. Czasem wydaje mi się, że mod działa, a czasem nie, co odpalenie miewam czasem inny fps i raz tnie w mieście a raz nie. Nie wiem co powoduje takie odpały. Coś jest z grą nie tak, bo tylko tu są takie cyrki. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
https://www.overclock.net/threads/amd-ddr5-oc-and-24-7-daily-memory-stability-thread.1800926/page-1097?post_id=29395153#post-29395153 tutaj gostek pisze ze niby running stable z róznym tPHYRLD -
Przez MJRegul · Opublikowano
@Devils1100 GF przeszkadza nawet bo zabiera VRam -
Przez Mosiu92 · Opublikowano
Kurde daliście mi do myślenia ze sprzedażą. Tylko będe miał wyrzuty sumienia sprzedając karte i mimo tego, że jest z maja i w teori ma 3 lata gwarancji (iNNo, zezwala na wymiane pasty bez utraty gwarancji), to sprzedająć ją będe wiedział, jakie ma temperatury i teraz weź to komuś zaoferuj. Myślicie, że z 900/1000zł byłbym w stanie za nią wyciągnać ? i druga sprawa mam właśnie dzisiaj wieczór, że mógłbym ja rozkręcić i sprawdzić ewentualnie jeszcze raz nałożyc PTM, bawić się w to czy nie ma sensu ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi