To nie jest śmieszne! Ileż można patchować ten bubel? Strach to odpalać, ja pewnie zostawię grę jak dorobię się nowego kompa, bo aktualnie to brak słów.
Doskonałe zdjęcie ukazujące aktualny obraz Stalkera 2, zostaje łapać się za głowę.
Nie bój się, nie jesteś sam w takim przeświadczeniu. Sprawdzam od przypadku do przypadku czy napędy wróciły i jakie mają ceny, ale zupełnie nie mam parcia na kupno tego akcesorium. Złapałem się na tym, że gdybym miał uzasadnić kupno napędu teraz, to pewnie musiałoby się to rozbić o fakt, że zdarza mi się odświeżać sobie filmy na b-r, a przy TV w salonie nie mam dedykowanego odtwarzacza
W idealnym świecie, gdyby ceny cyfrówek były proporcjonalnie niższe niż płyt (bo generalnie hurtowe utrzymanie serwera, który i tak zasila sklep, funkcje sieciowe etc jest niższe niż produkcja płyt, pudełek etc) w ogóle pewnie nie kupowałbym płyt. Ba, jestem w stanie nawet przyklepać taką ideę, że gier nie kupuje się wcale jak w GP, tylko dodawane są do abonamentu, który opłacam akurat jak chcę sobie pograć na konsoli jedyne co mi w tym koncepcie nie leży, to zupełne przejście na chmurę. Zdarza mi się jednak bywać w dziurach zasięgowych :> To ja wygodny. Bo z drugiej strony zdaję sobie sprawę, że wystarczy - jak pisałem wcześniej - wycofanie się corpo z regionu i wszystko poszło się paść
Rekomendowane odpowiedzi