Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to są debile :rotfl2:

image.thumb.png.452f5a3ae3ba99177b454f73e5a0319a.png

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-rozdupcam-jarosław-kaczyński.2410635/post-198629270

Cytat

Dla mnie ta Pani to taka klamra spajająca całość rządów Uśmiechnietej Koalicji.

Ta Pani nie jest winna, po prostu jej korpopitolenie to jej praca, zawsze taka była, zawsze taka będzie, i nawet nie poczuje żadnej żenady z tego co zrobiła, bo jej naturalnym środowiskiem jest wciskanie codziennie korpokitu pciembiorcom, korporacjom, wszystkim, którzy za to zaplacą.
Trafiła akurat na rząd, który nie ma żadnego pomysłu na własne działanie, nie jest w stanie spełniac swoich obietnic wyborczych, nie ma żadnych własnych idei, nie bardzo radzi sobie z jakąkolwiek dalszą wizja ich rzadów.
W takiej sytuacji Pan Donald wielki strateg, stwierdził że skorzysta z tych samych metod, z ktorych korzystają jego mocodawcy (pciembiorcy, deweloperzy, bankowcy itp). No i taki skutek.

Czy ktoś z wyborców KO zrozumie że to błąd? Wątpię.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-rozdupcam-jarosław-kaczyński.2410635/post-198629563

Cytat

Nie będzie żadnej dymisji bo to jest zaplecze eksperckie i intelektualne tego rządu, lepszych tam nie ma.

Pani Basia odpowiada żywotnym potrzebom uśmiechniętego wyborcy. To jest ekspert na miarę ich możliwości. Oni panią Basią otwierają oczy niedowiarkom! Mówią: to jest nasza ekspertka, przez nas zatrudniona, i to nie jest nasze ostatnie słowo!

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-rozdupcam-jarosław-kaczyński.2410635/post-198629628

image.thumb.png.d6d5085b436b8d65791695fb89f37fd8.png

%-)

image.thumb.png.e1dfeae415dcb5bb293b7474e5259e1e.png

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-rozdupcam-jarosław-kaczyński.2410635/post-198636153

Opublikowano
11 minut temu, TheMr. napisał(a):

Tusk przez 3 lata nie powiększył żadnego socjalu oprócz tego o czym mówił w kampanii,

To powiększył w końcu czy nie? Bo fikoły tutaj już lecą.

11 minut temu, TheMr. napisał(a):

Czyli nawet nie masz pojęcia o czym Morawiecki mówi od paru dni.

Och, oni zawsze dużo mówią, a 100 konkretów dalej nie ma.

14 minut temu, TheMr. napisał(a):

Do bankructwa mamy tak daleko, że hohohohoo i jeszcze dalej.

A tutaj jestem bardzo sceptyczny, szczególnie patrząc też na obecną demografię i stosunek do imigracji.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Camis napisał(a):

Ale to są debile :rotfl2:

image.thumb.png.d6d5085b436b8d65791695fb89f37fd8.png

Poczekaj zaraz wyskoczy tu jakiś jeden parobek z drugim i zaczną przypominać, że to jednak pis miał więcej afer i nie ma czego porównywać :) 

Nieprawdopodobne jest wręcz jak niektórzy potrafią synapsy wyłączać. Pluje się na nich z każdej strony ale ich teraźniejszość kompletnie nie interesuje. Zamiast tego będą wyszukiwać analogiczne przypały swoich poprzedników żeby jakoś ten debilny tok myślenia sobie racjonalizować.

4 godziny temu, Badalamann napisał(a):

Na pewno nie wprowadzimy podatku cyfrowego w najbliższych latach.

Reakcją na taki byłoby ograniczenie przez USA ich sił zbrojnych stacjonujących u nas.

Może tak może nie. My im tutaj za wszystko płacimy, chłopaki na wakacje niemal przyjeżdżają. Ponadto worki pieniędzy im zostawiamy za zbrojenia więc jakoś wątpię żeby się śmiertelnie obrazili za to, że ich korpo dorzuci nam kilka miliardów do budżetu. 

2 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Do bankructwa mamy tak daleko, że hohohohoo i jeszcze dalej. 

UE twierdzi co innego i wszyscy pracownicy sfery budżetowej się niedługo  o tym przekonają. Może temu ostatnio tyle kasy im dosypano bo wiedzą, że będzie teraz przymus zakręcenia kranu.

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano

Ręce nie mają gdzie opaść. Mój premier, zamiast wyjśc i powiedzieć, źli ludzie, zawiodłem się, nie dopilnowałem, żelazem wypalę... patologię w służbie zdrowia! To on wychodzi i mówi: "przewaliliście kase na rozdawnictwo lekarzom? zabrakło? rozumiem. to dosypiemy do worka w następnym roku"! No debil! Kurw... a przewaliliście taczki kasy przez rozdawnictwo?! Zastanówcie się nad sobą! Obcinam 20 mld! Jak będziecie mądrze rządzić - wystarczy z nawiązką! A on kurw... obiecuje dołożyć do pieca. Ten okręt tonie ewidentnie, więc ma wywalone. Weźmi paszport i sobie znowu śmignie w świat na kilka lat. Załamał mnie typ dziś. 

Opublikowano

I co z tego skoro problemu nie widzi. Tępa dzida.

Cytat

„Szanowni Państwo, składam dymisję z funkcji Pełnomocniczki Rządu do spraw promocji marki Polski. Przy tej niewyobrażalnej skali hejtu niemożliwe jest pełnienie tak odpowiedzialnej roli. Mam nadzieję, że ważny dla Polski projekt będzie kontynuowany bez względu na trudności” – napisała w piątek na swoim profilu na platformie X Barbara Mróz-Gorgoń.

Opublikowano (edytowane)

W ramach ciekawostki.

Kolega z pracy, starszy o jakieś 10 lat, opowiedział mi że jako dziecko miał złe wykształconą miednicę, czy coś w tym stylu. W każdym bądź razie coś z układem kostnym co bardzo upośledzałoby mu chodzenie. Podobno lekarze rozłożyli ręce. Jego matka jak w scenie z filmu znachor zawiozła go wozem w środku zimy do jakiegoś znachora 30 km dalej. Podobno gość go połamał i poskładał po swojemu i dzisiaj kolega normalnie funkcjonuje. Podejrzewam, że trochę zbyt idealistycznie kolega to zapamiętał, ale nie sądzę aby ściemniał.

Tak przy okazji, bo nie chce mi się szukać. Co jest nie tak z projektem prezydenckim odnośnie szarlataństwa?

@ITHardwareGPT pomożesz?

Edytowane przez Suchy211