Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Bez sensu totalny.

PiS robił źle bo robił pod publiczkę i "za nie swoje".

Inne partie robiłyby dokładnie to samo ale to mniej źle. xD

:hmm:

Ale o czym Ty gagasz. Pisałeś, że pomoc Ukrainie dowodzi, że pis jest anty-ruski. Napisałem w tym kontekście, że ta pomoc to była dla nich szansa aby tanio (bo co tam miliardy złotych nie z ich kieszeni, a z kieszeni Polaków, to jest dla nich spoko) zobie zyskać poklask.

A o innych partiach nie było tematu. Chyba się gubisz w rozmawianiu z kilkoma osobami na raz i nie wiesz z kim o czym było. 

• Confused 1
Opublikowano
29 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Na bank będzie głosować na wyludzacza mieszkań. 

To jest więcej niż pewne i pewnie będzie jeszcze w to wciągnąć całą swoją rodzinę szantażem emocjonalnym, żeby jego najbliżsi zagłosowali na Batyra.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kamiyanx napisał(a):

Ja głosuję w pierwszej na Zandberga.

A ja w ogóle, w drugiej przeciw PiSowi.  Najwyższy wynik na latarniku u mnie to raptem 50% (Zandberg i Biejat) to też w niedzielę wyruszę z dzieciakami z samego rana w góry, a wieczorem termy  ;) 

Opublikowano

A ja pierwszej nie odpuszczę. Jedyne wybory gdzie mogę zagłosować na kandydata bez szans, a nie na mniejsze zło. W sumie nawet nie wiem na kogo, ale ta wolność jest naprawdę wyzwalająca. W drugiej wiadomo, przeciw brunatnym.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, VRman napisał(a):

:hmm:

Ale o czym Ty gagasz. Pisałeś, że pomoc Ukrainie dowodzi, że pis jest anty-ruski. Napisałem w tym kontekście, że ta pomoc to była dla nich szansa aby tanio (bo co tam miliardy złotych nie z ich kieszeni, a z kieszeni Polaków, to jest dla nich spoko) zobie zyskać poklask.

A o innych partiach nie było tematu. Chyba się gubisz w rozmawianiu z kilkoma osobami na raz i nie wiesz z kim o czym było. 

Każda partia uznałaby to za szansę na poklask. 

Działania były na niekorzyść ruskich i tyle mnie interesuje. Podłoże tych działań jest w tym kontekście nieistotne. Niezależnie o jakiej partii mówimy.

Opublikowano
45 minut temu, crush napisał(a):

Każda partia uznałaby to za szansę na poklask. 

Trzeci raz: to nie ma nic do rzeczy.

45 minut temu, crush napisał(a):

Działania były na niekorzyść ruskich i tyle mnie interesuje. Podłoże tych działań jest w tym kontekście nieistotne. Niezależnie o jakiej partii mówimy.

Działanie na korzyść swoją mogło być przy okazji działaniem na niekorzyść rosji. Tymczasem w całości ich działań nie przypadkiem były działania na korzyść. 

W tym świetle "i tyle mnie interesuje" nie wydaje się być najmądrzejszym podejściem.

Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Trzeci raz: to nie ma nic do rzeczy.

Działanie na korzyść swoją mogło być przy okazji działaniem na niekorzyść rosji. Tymczasem w całości ich działań nie przypadkiem były działania na korzyść. 

W tym świetle "i tyle mnie interesuje" nie wydaje się być najmądrzejszym podejściem.

Ty po prostu nie potrafisz spojrzeć obiektywnie.

Bardzo wiele można PiSowi zarzucić ale nie pro-rosyjskość.

1 minutę temu, Camis napisał(a):

Edytowałem bo to nie powiedział Zangberg tylko Jakubiak.

W sumie to niewiele zmienia bo to i tak głupia wypowiedź. :E

Opublikowano
2 minuty temu, VRman napisał(a):

To mi obiektywnie wytłumacz to, co chatGPT mi wylistował, albo chociaż to o czym ja mówiłem.

Macierewicz

A uważasz PiS za partię kompetentną? Nie uważasz. A jednak zwykła nieudolność i złodziejstwo nie przychodzi Ci na myśl. Układy i haki wewnętrzne też nie.

Zobaczysz jak zaczną słupki obecnej władzy lecieć jak szybko budżet na zbrojenia zacznie się kurczyć. Bo zbrojeniówka nie kuouje głosów. Tym bardziej w sytuacji gdyby ruscy z Ukraińcami podpisali rozejm.

Wtedy też uznasz to za wpływy rosyjskie?