LeBomB 124 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października O AI i o win11 też można dyskutować już w wątkach, zapraszam 😁
dagedy 7 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Siema ludziska! Smutek po labie niczym ziomka by człowiek stracił Potrzebny wątek o OLED'ach Edytowane 30 Października przez dagedy
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października To byl raczej jeden z kilku powodow, ja wiem o jeszcze jednej rzeczy, ale zostalem prywatnie poproszony by o tym nie pisac, wiec nie sprzedam tematu. Na labie ladnych pare rzeczy dzialo sie "off screen". To nie byly fajne sprawy, organy scigania tez byly chyba w to wlaczone, zostawmy lepiej ten temat. 1
EvilKillaruna 130 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, MasterBlaster napisał: I z tego powodu forum miało by mieć kłopoty? Gdzie tu wina adminów forum? Nie mówię o niczyjej winie. Ale w świetle prawa Administrator odpowiada prawnie za publikowane treści. Więc w sytuacji gdy wynika z tego jakaś grubnia, to jako, że było to na jego platformie i pełni on rolę usługodawcy, może pełnić rolę w ewentualnym postępowaniu przynajmniej w charakterze świadka. Przed chwilą, Element Wojny napisał: To byl raczej jeden z kilku powodow, ja wiem o jeszcze jednej rzeczy, ale zostalem prywatnie poproszony by o tym nie pisac, wiec nie sprzedam tematu. Na labie ladnych pare rzeczy dzialo sie "off screen". To nie byly fajne sprawy, organy scigania tez byly chyba w to wlaczone, zostawmy lepiej ten temat. Dokładnie tak.
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przebijemy szybko. Sam sie przeniose calosciowo po poludniu, z domowego kompa, bo seryjnie nie ma co liczyc ze lab bedzie otwarty tak dlugo jak jest w oswiadczeniu.
azgan 376 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, tomcug napisał: Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione. A szczerbol lubię ten I to się nam podoba, dziękujemy
azgan 376 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, Ramzes napisał: Jeśli się da, dostosujemy. Wrzućcie wszystkie prośby Dźwięki powiadomień nowych postów oraz wiadomości tak jak było na PCLabie, było to mega wygodne. 2
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października A tak w ogole to podziekowania dla zarzadzajacych tym forum/ta strona za przygarniecie nas, prawie bezdomnych. Nie bedziemy sprawiali problemow 5
Vulc 287 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, Element Wojny napisał: Nie bedziemy sprawiali problemow Ech. Myślałem, że wątek o Veilguard jednak będzie.
ODIN85 372 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, RTX2137 napisał: Same RTX-y na forum będą! Rtx 4090 to Ty? czy 5090 ?
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Vulc napisał: Ech. Myślałem, że wątek o Veilguard jednak będzie. Pamietajmy, ze to nie Lab. To ITH. Inne forum, inni admini, inni moderatorzy, mozliwe ze podobne, ale jednak troche inne zasady. Zapewne jakis admin/mod dosc szybko sie do nas odezwie, zeby pewne sprawy wyjasnic, zeby nie bylo potem jakichs nieporozumien.
Vulc 287 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wiadomo. Co nie zmienia faktu, że nikt nie będzie się gryźć w język za każdym razem. Chyba nie tędy droga. Reszta jest do ogarnięcia.
blabla123 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 39 minut temu, Qrdello napisał: Trolololo pierwszy zbanowany to on powinien być :> Skąd ten screen?
Gość Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Rtx 4090 to Ty? czy 5090 ? 9090! Inny, ja od AMD, najlepszej firmy od procesorów.
ODIN85 372 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, blabla123 napisał: Skąd ten screen? Strona główna It.
Qrdello 89 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, blabla123 napisał: Skąd ten screen? Główna jest temat o nas, a pod nim komentarze
blabla123 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Takie foto dali, że przegapiłem
Rekomendowane odpowiedzi