wrobel_krk 991 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Ma ktos LG UltraGear 39GS95QE-B 5120x2140 albo podobny na tej matrycy? Planuje zmienić 3080 na 9070xt w moich grach da radę więc kwestia no jak wyglądajq czcionki i UI jakiś tam programów. Planuje kupić pod granie/filmy i programowanie - wypalanie akceptuje ryzyko i wymianę monitora po paru latach jakby co. Czy moze lepiej iść w 34 cale. Qoled raczej bo mam zaciemnione pomieszczenie - dobre rolety. Mam teraz 34 cale i obszar roboczy w sma raz ale wiadomo im więcej tym lepiej. Biurko mam odpowiednio duże
MaxaM 1 979 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 5 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Masz perfekcyjnie dociemnione pomieszczenie - qd Z nową matrycą to naprawdę nie ma znaczenia
galakty 5 169 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Zna ktoś ten wynalazek? https://www.pepper.pl/promocje/monitor-koorui-s3241xo-oled-240-hz-003ms-3840-x-2160-315-hdmi-21-kvm-1323271
Phoenix. 7 022 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Chciałem go kupić ale brać freesync premium pro przekreśla ten monitor całkowicie jeśli chcesz korzystać z HDR. A tak to Oled jak każdy inny 1
galakty 5 169 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Czyli nie ma róży bez kolców, coś za tanie się wydawało...
DarkEater 24 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 18 godzin temu, MaxaM napisał(a): Z nową matrycą to naprawdę nie ma znaczenia Dziś sprawdzę, obecnie WOLED LG UltraGear 34GS95QE, a dojedzie ASUS ROG Strix OLED XG34WCDMS - 280Hh, QD-OLED 5 generacji
Kaczkofan 314 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca @DarkEaterBędziesz Pan zadowolony. Mam go od niespełna dwóch tygodni, działa pięknie i świeci jak marzenie 1 1
KajtekF1 11 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Czy ten monitor AOC będzie dobrym wyborem pod PlayStation 5 Pro?
MJRegul 802 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 11 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Chciałem go kupić ale brać freesync premium pro przekreśla ten monitor całkowicie jeśli chcesz korzystać z HDR. A tak to Oled jak każdy inny nie wiem o co cho z tym freesync i HDR, wytlumaczysz?
Phoenix. 7 022 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Chodzi o sprzetowa obsluge HDR W skorcie do najlepszej obslugi i opoznien musi byc sprzetowe wsparcie. 1
peterchen86 14 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Jaki monitor OLED 27 cali 4K z wysokim odświeżaniem polecacie? Zależy mi na tym żeby nie bylo efektu fioletowej czcionki i żeby nie kosztował milionów? Edytowane 2 Sierpnia przez peterchen86
MrKetiw 287 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 9 godzin temu, peterchen86 napisał(a): Jaki monitor OLED 27 cali 4K z wysokim odświeżaniem polecacie? Zależy mi na tym żeby nie bylo efektu fioletowej czcionki i żeby nie kosztował milionów? Jak nie chcesz efektu kolorowej czcionki to tylko nowy QD-OLED 5 gen chociaż ludzie piszą w internetach że na woledach tak tej czcionki nie widać a w 4k to już w ogóle.
peterchen86 14 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia A możesz podać jakieś konkretne modele?
MrKetiw 287 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 15 minut temu, peterchen86 napisał(a): A możesz podać jakieś konkretne modele? Niestety nie siedzę w 27 calach, interesują mnie tylko 34" UW.
galakty 5 169 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) Na 4K nie ma problemu z czcionką. Weź taki który się mieści w Twoim budżecie, one praktycznie niczym się nie różnią, znaczy wiadomo że nowszy = lepszy, ale cena zbija z nóg, a realnie tego nie doświadczysz. I tak główny wybór to QD lub WOLED. Edytowane 3 Sierpnia przez galakty
peterchen86 14 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Myślałem o czymś takim? Polecacie? https://www.gigabyte.com/pl/Monitor/MO27U2
Pawelek6 371 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia W końcu jakiś OLED, który nie jest "gejmingowy" i ma normalny układ subpikseli: KLIK.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Zwykly oled jak kazdy inny na nowej matrycy, 120hz lol 1
sideband 3 101 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Nie taki zwykły 2160p 27" RGB Stripe drukowany od TCL do tego system kompensacji w czasie rzeczywistym bez wyłączania
Kyle 541 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Fajne to nowe 27", bo ma jakoś 26,9", a nie 26,5" ( ). ... do tego certyfikat HDR TrueBlack 500, więc 300cd na 100% pokrycia ekranu musi zrobić (co najmniej). I to wszystko przy RGB stripe i 4K.
Rekomendowane odpowiedzi