Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Tak racja, suwaki też czasem dają się w kości, w nasze "growe kości". Ja zmieniłem na RTX 4080S, bo jednak 8gb vram nie dawało rady w 1440p, ale też rtx 3060ti nie był demonem, taki rtx 5060ti 16gb z FG coś pociągnie, wiadomo nie na takim poziomie jak mój rtx 4080S ale idzie pograć. Teraz zamierzam przesiedzieć na tym co mam, zamiast OLEDa o którym wspomniałem testuję tego "złego" AOC mini leda, póki co jestem zadowolony, nawet zamierzam ograć kolejny raz Cyberpunka z HDR + PT(jeszcze nie grałem na tym gpu). Czasem te nasze potrzeby pchają nas w te zakupy, mimo, że nie jest to tak potrzebne. Potem zastanawiamy się czy było to nam potrzebne?! -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Nie opłaca się. Tu na forum ktoś przedał 1080 za 150 zŁ Sprawną. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Znalazłem chińczyka który rozumie moją ideę, rozmiar można jeszcze zmniejszyć, gdyby nie wytłoczony bok. Wiele obudów ma chyba taki sam szkielet, tylko dodają nóżki lub inny front z zabudową. Wystarczy odwrócić, wywiercić wlot powietrza bezpośrednio do GPU , dać wentylator na front + wlot od boku i spokojnie schłodzi rtx5070 + dowolny procesor w granicach rozsądku. Przekombinowane Jonsbo C6 Black ma 15.9L, a ta pewnie będzie miała tyle samo po wyprostowaniu boku. 5mm mniej szerokości to 16L, zamiast 16.5L. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja ogólnie FSR używałem przez chwile w BF6 zaraz po premierze bo DLSS coś się u mnie krzaczył (a potem znikną całkowicie, znany był to wtedy bug) i powiem wam ze obraz z FSR podobał mi się bardziej niż z DLSS, przynajmniej ten nieruchomy Ale ja jestem inny więc może dlatego -
Przez lukadd · Opublikowano
Jak to nie ma? Przecież dopiero znowu co znowu lepszy DLSS wyszedł. Forum, aż się przepełniało od porównań . AMD jest dobre 2 lata do tyłu. Różnica w jakości jest dalej duża. Na obecnych DLSS możesz sobie z dość niskich rozdzielczości skalować i jest spoko, a na AMD mydełko niestety Do tego liczba dostępnych gierek, to jest przepaść ile gierek masz z FSR a ile DLSS. 5070Ti to ogólnie mocniejsza karta od 9070XT i w rastrze średnio dobre kilka % i grubo w RT bo pod 30% średnio pochodzi. Ceny są bardziej 3 vs 4k na minimalnym. Ale coś za coś. W porównaniu do 9070XT dzięki właśnie DLSS to ciekawiej wypadają takie karty jak 4070Ti czy 5070. Co z tego, że taki 4070ti jest wolniejszy w rastrze te 8-9% od 9070XT średnio jak to wszystko z nawiązką nadrabia dzięki DLSS, do tego w RT jest wydajniejszy ponad 10%
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi