Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

bleidd

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Zas napisał(a):

Co do sprzedaży. 

Osobiście nie ferowałbym jeszcze wyroków, jest za duży szum informacyjny w temacie, ale jeżeli rzeczywiście sprzedaż jest najlepsza na Steam, to... chyba nie wygląda to dobrze

Zgadza się, bodajże na forum BSN ludzie próbowali liczyć sprzedaż na PS5 na podstawie aktywnych kont z trofeami z tej gry. :E Inna sprawa, że jeśli nie będzie się czym chwalić, EA chwalić się nie będzie. Na konsolach pewnie trochę ludzi kupiło, bo tam jednak grunt korzystniejszy.

Czym więcej screenów oglądam, tym bardziej żałuję, że lokacje to jeden z niewielu powodów, dla których chciałbym grę obadać. Nawet jeśli to nie jest mój styl, miejscówki mają swój urok. Tego odmówić nie mogę.

Na BSN i Reddicie zalew negatywnych opinii od graczy po ukończeniu gry. Głównym tłem krytyki jest zwalona fabuła (coś dziwnego się dzieje w finale, ale nie czytałem) i kompani, którzy z aktu na akt są coraz gorsi. Dużo osób krytykuje jakiś "klub książki" ???

Edytowane przez Element Wojny

2 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Na BSN i Reddicie zalew negatywnych opinii od graczy po ukończeniu gry. Głównym tłem krytyki jest zwalona fabuła (coś dziwnego się dzieje w finale, ale nie czytałem) i kompani, którzy z aktu na akt są coraz gorsi. Dużo osób krytykuje jakiś "klub książki" ???

Już kupili, i to w premierowej cenie, więc teraz to sobie mogą... OK, wiem, wiem, bez ocen graczy niezdecydowani niczego by się nie dowiedzieli, nie można każdego, kto kupił, wytykać palcem... ale w dobie internetu tych kup-ujących nie musi być setki tysięcy :E 

2 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Pisałem dziś o tym finale bo go oglądałem na stream, jest tak absurdalny i kiepski że szkoda gadać :D 

2 godziny temu, azgan napisał(a):

Ta gra jest tak "zła" że naklepaliście już 53 strony na zupełnie nowym forum gdzie temat wystartował od 0. Trochę dużo jak na tytuł który "#nikogo" 🤭😉

To akurat niczego nie dowodzi, crapy i kontrowersje to ciekawe tematy do dyskusji :E