Godlike 999 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 A właśnie miałem kupować i ogrywać a tu taką sytuacja 1
Roman_PCMR 871 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 odpalilem na piracie i skasowalem po godzinie. Straszne gowno, a pisza ze poczatek mimo ze gowniany to najlepszy
Strilok 404 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 49 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): odpalilem na piracie i skasowalem po godzinie. szkoda było łącza na to 1
Liber8 201 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 W dobrej cenie teraz jest, za darmo, a gracze i tak nie chcą https://www.ppe.pl/news/380167/dragon-age-the-veilguard-za-darmo-na-ps5-gracze-smieja-sie-z-gry-i-nie-chca-prezentu.html 4
Element Wojny 4 999 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Cóż, w tym przypadku nawet za darmo to zbyt wysoka cena jak widać. Ta gra to jest takie typowe 5/10 - możecie ograć jak się Wam nudzi i nie macie kompletnie nic innego ręką, szczególnie jeśli gracie pod Odinowemu, czyli fabuła was wali a dialogi przeklikujecie. W takiej formie gra absolutnie do łyknięcia, ale jeśli szukacie jakiejś głębi, dobrej fabuły czy interesujących dialogów, to wtedy nie, musicie poszukać czegoś innego. 2
abudabi 91 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Rozdawali PS plusie, myślałem, że sprawdzę. Ale do tej pory nie jestem tak zdesperowany.
Pavel87 796 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Może gdybym nadal miał PS5...Ale nie, nawet gdybym miał to nie. 1 1
ODIN85 4 253 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 15 minut temu, Element Wojny napisał(a): Cóż, w tym przypadku nawet za darmo to zbyt wysoka cena jak widać. Ta gra to jest takie typowe 5/10 - możecie ograć jak się Wam nudzi i nie macie kompletnie nic innego ręką, szczególnie jeśli gracie pod Odinowemu, czyli fabuła was wali a dialogi przeklikujecie. W takiej formie gra absolutnie do łyknięcia, ale jeśli szukacie jakiejś głębi, dobrej fabuły czy interesujących dialogów, to wtedy nie, musicie poszukać czegoś innego. I nie róbcie misji towarzyszy aby uzyskać najlepsze zakończenie
Element Wojny 4 999 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 (edytowane) Zgadzam się, bad ending w tej grze jest wyjątkowo dobry i odpowiednio zamyka temat. No ale nawet pomijając te durne misje towarzyszy, i tak trzeba zainwestować minimum 40h. Edytowane 25 Sierpnia 2025 przez Element Wojny
Element Wojny 4 999 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 25h to tylko lecąc fabułę główną. Musisz pamiętać że gra jest rozległa i trzeba się nachodzić.
ODIN85 4 253 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 No przecież polecałeś grać po mojemu
Roman_PCMR 871 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 500 graczy na steamie obecnie. Super gra. Polecam 3/10 1
Vulc 2 456 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Powiedzenie "za darmo to i ocet słodki", jak widać po raz kolejny się nie sprawdza. Ten tytuł nawet z dopłatą nie ma racji bytu. Doba to tylko 24 godziny, są dziesiątki, setki gier, na które lepiej poświęcić czas. 1
michaelius33 354 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Bo hajs nie jest problemem tylko czas 1
CavieZ 96 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Gra to crap roku. Nie dziwię się że poleciały głowy w zespole... Opierdziela się deweloper w pracy - to po co takich ludzi trzymać. Tylko biorą forsę za złą wykonaną pracę. Jeszcze wciskają woke i inne pierdoły. Wystarczy spojrzeć na Nekromantę LGBT. Coś strasznego.
ODIN85 4 253 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 14 minut temu, CavieZ napisał(a): Gra to crap roku. Nie dziwię się że poleciały głowy w zespole... Opierdziela się deweloper w pracy - to po co takich ludzi trzymać. Tylko biorą forsę za złą wykonaną pracę. Jeszcze wciskają woke i inne pierdoły. Wystarczy spojrzeć na Nekromantę LGBT. Coś strasznego. Jak masz najgorsze zakończenie to może się podobać
Element Wojny 4 999 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Głowy w zespole? Cały zespół poleciał, została tylko ekipa która od początku dłubała nad ME5, żaden członek ekipy robiącej Veilguarda nie dołączył do ekipy robiącej ME. Co najlepsze - 2 miesiące temu Bioware wrzuciło ofertę pracy na Production Designera - a to oznacza, że ME5 od 6 lat tkwi w fazie pre-produkcji i nadal nie weszła w pełną produkcję. Do tego w studiu pracuje wg. ostatnich danych ok. 85-90 osób - dla porównania nad Wiedźminem 4 pracuje obecnie prawie 500 osób, a ekipa cały czas się powiększa. Naprawdę nie wiem w co EA tutaj gra, ale to będzie cud jak ich nie skasują, bo realnie przed 2031-32r. ta gra nie wyjdzie. Edytowane 6 Kwietnia przez Element Wojny
Godlike 999 Opublikowano Niedziela o 22:01 Opublikowano Niedziela o 22:01 Gram w to z sentymentu dla serii, a jak już zaczalem to chce skończyć mimo tego, że fabuła jest taka se, a grafika taka trochę bajkowa jak dla mnie, ale jak podczas zebrania drużyny oznajmiono mi, że jedna z postaci chce aby się do niej teraz zwracać "onu" to już trochę dla mnie za dużo. 3
Element Wojny 4 999 Opublikowano Poniedziałek o 07:17 Opublikowano Poniedziałek o 07:17 Celuj w bad ending - jest naprawde dobry i na swoj sposob sensowny. Good ending jest zalosny. 9 godzin temu, Godlike napisał(a): podczas zebrania drużyny oznajmiono mi, że jedna z postaci chce aby się do niej teraz zwracać "onu" to już trochę dla mnie za dużo. daj znac jak juz bedziesz po rozmowie z "Asasynem" o rozowych swinkach. 1
Godlike 999 Opublikowano Poniedziałek o 07:42 Opublikowano Poniedziałek o 07:42 To chyba się nie uda, bo już kilka misji sojuszników wykonałem i trochę zadań pobocznych też, a niestety ta gra jest za słaba żebym drugi raz ja przechodzil, chyba że na tym etapie co jestem (pokonanie dwóch smokow) to olać zadania towarzyszy i poboczne i już cisnąć tylko główny żeby mieć zle zakończenie?
Element Wojny 4 999 Opublikowano Poniedziałek o 09:52 Opublikowano Poniedziałek o 09:52 Niestety nie wiem co zrobic zeby dostac bad ending, bo robilem wszystko i dostalem dobry. W zyciu bym do tego fakapa nie wrocil, ale widzialem bad ending na YT i naprawde mi sie podobal, pasowal totalnie do tej historii.
ODIN85 4 253 Opublikowano Poniedziałek o 10:49 Opublikowano Poniedziałek o 10:49 Jak u towarzyszy nie miałeś misji w unikalnej lokacjii to chyba jeszcze jest szansa na to najgorsze.
Godlike 999 Opublikowano Poniedziałek o 17:47 Opublikowano Poniedziałek o 17:47 7 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Niestety nie wiem co zrobic zeby dostac bad ending, bo robilem wszystko i dostalem dobry. W zyciu bym do tego fakapa nie wrocil, ale widzialem bad ending na YT i naprawde mi sie podobal, pasowal totalnie do tej historii. To zrobie tak samo jak ty, przechodze wszystko, albo ile dam rade a bad ending obejrze na YT @ODIN85 chyba jeszcze nie miałem nic dla towarzyszy w unikalnej lokacji, ale z racji tego ze nie chce aby mi się "onu" sniły po nocach przejdę to tylko przy czym będę chciał zrobić jak najwięcej questów, drugie podejscie do tej gry mogło by mi ją za bardzo utrwalić w pamięci, a z racji sentymentu do serii wolałbym zapomnieć, że w to grałem
ODIN85 4 253 Opublikowano Poniedziałek o 19:47 Opublikowano Poniedziałek o 19:47 (edytowane) Ja miałem najgorsze zakończenie dlatego oceniam grę pozytywnie Edytowane Poniedziałek o 19:48 przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi