Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Bez kitu bieda. Wygląda jak facet w peruce 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Próbuję coś zrobić z tą twarzą, zrobić ją bardziej delikatną, kobiecą, ale suwaków na to nie ma. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Reddzik napisał: Jeszcze nie oglądałem, ale wrzucam Gra dla 12-letnich dziewczynek. Wszytko pasuje 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Element Wojny napisał: Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... Taka troszkę jakby już trochę na ulicy mieszkała i sprzedawała pierdziawę za działkę cracku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjXbeat Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Element Wojny napisał: Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... Ken by szarpał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Ryszawy napisał: He, he, jak w domu... Akurat trafiłem na taką recenzję Dragon Age https://steamcommunity.com/profiles/76561198328493975/recommended/1845910/ 5 minut temu, Element Wojny napisał: Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... Ale bliznę po kutandze zrobiłeś ? Bo widać, że chłop perukę założył 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Co za idiotyczny kreator, pierdyliard bezsensownych opcji, które pozwolą Ci stworzyć mutanta wyższego rzędu, ale ładnej kobiety już nie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu To już ta postać z wczoraj lepiej wyglądała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Bo nie ma ładnych kobiet. Są tylko gibony. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie poddam się, zaczynam raz jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu A nie ma tam przycisku "random select" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu A z gotowych nic nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Element Wojny napisał: Nie poddam się, zaczynam raz jeszcze. Panie a pan to na trzeźwo czy z procentami ? Bo ja już 3 drink leci Edytowano 2 godziny temu przez Crew 900 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Sheenek napisał: A z gotowych nic nie ma? Nie ma podziału w gotowcach kobiety/mężczyźni, musisz zgadywać kto co ma w gaciach. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu W kreatorze tego crapu powinna być opcja zainstalowania papierowej torby na głowę. O wiele szybciej by szła kreacja postaci. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Srodkowy rzad, pierwsza z lewej ujdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Walka jest o wiele lepsza niż w poprzedniej części, bardziej dynamiczna jak w jakimś hack and slashu. To na pewno na plus jak dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sheenek napisał: Srodkowy rzad, pierwsza z lewej ujdzie Moja postać to właśnie jej przeróbka. Jesteś pewny, że ujdzie ? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Element Wojny napisał: Nie ma podziału w gotowcach kobiety/mężczyźni, musisz zgadywać kto co ma w gaciach. Jaki dramat. Nawet cycków nie ma prawilnych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kadajo napisał: Jaki dramat. Nawet cycków nie ma prawilnych... Oto najwieksze jakie sa... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kadajo napisał: Jaki dramat. Nawet cycków nie ma prawilnych... Nowa Lara w Tomb Raiderze na Netflixie też ni ma a zapowiadają drugi sezon Przed chwilą, Element Wojny napisał: Oto najwieksze jakie sa... To ja większe mam 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Masakra, wszystkie wyglądają jakby się zajmowały jedzeniem pizzy i spuszczaniem wpierd... A właśnie kończą jeść pizzę. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jest opcja żeby w filmikach postać miała hełm? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TmK Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zaraz, tylko 3 płci? Gdzie można to zgłosić?? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się