Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

Na dziś kończę, bo nawet po 3 podwójnych shotach whisky ogrywanie tego nie jest łatwe.

Ale wrzucę Wam jedno na koniec: zobaczcie reckę Rocka, podpisuje się całkowicie pod tym co mówi przez pierwsze 10 minut, to jest gra dla 12 latków. 

https://www.youtube.com/watch?v=ux9EjWafoEo

Edytowano przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1

A niby co w tej walce jest nie tak? Oferuje praktycznie to samo co w każdej innej grze tego typu, zwykły atak, silny atak, unik, teleportację i skok, do tego grając magiem masz do dyspozycji kostur, orba i sztylet, możesz parować, blokować, walić na dystans i wdać się w walkę wręcz, momentami na ekranie jest taka rozpierducha że aż milo, do tego dochodzą rożne comba i synergie z towarzyszami itp.

2 minuty temu, Element Wojny napisał:

Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. 

Dokładnie. Brak jakiejkolwiek głębi.

Jutro rozpoczynam od nowa, ale inna klasą. Łotrzykiem nie będę kontynuować, bo z takim systemem walki nie dam rady wytrwać nawet 10 godzin. 

Rock naprawdę dobrze gada, to jest gra opowiadana z perspektywy dziewczyn dla dziewczyn, poziom gimnazjalny, fajnie miło kolorowo, nikogo nie obrażamy i nikogo nie straszymy, najważniejsze to się wspierać. 

Edytowano przez Element Wojny

8 minut temu, Element Wojny napisał:

Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. 

Tak jest na początku gdy przeciwnicy są ciency jak sik pająka, później już tak łatwo nie jest, cały czas muszę uważać i być w ruchu bo ginę na dwa hity.

Kurde do czego to doszło, by ponad 40 letni facet, który dopiero co skończył Baldursa 3, gdzie potrafił zginąć w naprawdę długiej taktycznej walce przez dosłownie 1 głupi błąd, bawił się w jakiegoś pierdololo naciskając przyciski na chama, w grze dla 12 letnich dziewczynek.

To chyba jakiś kryzys wieku średniego. 

• Haha 1

Miejscówki mają swój klimat, ale gra nie ma klimatu Dragon Age, bardziej przypomina mi jakieś Kingdoms of Amalur.

Przed chwilą władowałem się przez przypadek w walkę z demonem o 20 leveli wyżej od mnie, nieźle mnie oklepał. Nie polecam.

Dragon-Age-The-Veilguard-2024-11-02-02-0

Dragon-Age-The-Veilguard-2024-11-02-02-0

Dragon-Age-The-Veilguard-2024-11-02-01-1

Edytowano przez DITMD

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...