Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Na dziś kończę, bo nawet po 3 podwójnych shotach whisky ogrywanie tego nie jest łatwe. Ale wrzucę Wam jedno na koniec: zobaczcie reckę Rocka, podpisuje się całkowicie pod tym co mówi przez pierwsze 10 minut, to jest gra dla 12 latków. https://www.youtube.com/watch?v=ux9EjWafoEo Edytowano 2 godziny temu przez Element Wojny 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dla 12 letnich dziewczynek gadał - widziałem ten materiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu A niby co w tej walce jest nie tak? Oferuje praktycznie to samo co w każdej innej grze tego typu, zwykły atak, silny atak, unik, teleportację i skok, do tego grając magiem masz do dyspozycji kostur, orba i sztylet, możesz parować, blokować, walić na dystans i wdać się w walkę wręcz, momentami na ekranie jest taka rozpierducha że aż milo, do tego dochodzą rożne comba i synergie z towarzyszami itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tylko Łotrzyk może mieć dwie bronie czy Wojownik też? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie wiem, ale łotrzyka nie bierz, każda inna klasa będzie lepsza od tej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Element Wojny napisał: Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. Dokładnie. Brak jakiejkolwiek głębi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jutro rozpoczynam od nowa, ale inna klasą. Łotrzykiem nie będę kontynuować, bo z takim systemem walki nie dam rady wytrwać nawet 10 godzin. Rock naprawdę dobrze gada, to jest gra opowiadana z perspektywy dziewczyn dla dziewczyn, poziom gimnazjalny, fajnie miło kolorowo, nikogo nie obrażamy i nikogo nie straszymy, najważniejsze to się wspierać. Edytowano 1 godzinę temu przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie dziewczyn, tylko 12 letnich dziewczynek. To jest jednak różnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Element Wojny napisał: Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. Tak jest na początku gdy przeciwnicy są ciency jak sik pająka, później już tak łatwo nie jest, cały czas muszę uważać i być w ruchu bo ginę na dwa hity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Gdyby było więcej takich miejsc i z takim klimatem... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Element Wojny napisał: Nie wiem, ale łotrzyka nie bierz, każda inna klasa będzie lepsza od tej. Zawsze nim grałem w tej serii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, JeRRyF3D napisał: Gdyby było więcej takich miejsc i z takim klimatem... Do tej pory najlepszy motyw w tej grze, ale to tylko 5 minut z 3 godzin co grałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
King Arthas Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, Isharoth napisał: Sporo negatywów było chyba usuniętych za review bombing. Oczywiście review bombing działa tylko w jedną stronę. Masz to oznaczone potem na wykresie. Wykresu póki co nie ma, bo jest za prędko. Review bombing działa w obie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Słowo się rzekło, próbuję magiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Będzie czarowanie na poważnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godlike Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To niech wyczaruje, żeby Corinne Busche znów było facetem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kurde do czego to doszło, by ponad 40 letni facet, który dopiero co skończył Baldursa 3, gdzie potrafił zginąć w naprawdę długiej taktycznej walce przez dosłownie 1 głupi błąd, bawił się w jakiegoś pierdololo naciskając przyciski na chama, w grze dla 12 letnich dziewczynek. To chyba jakiś kryzys wieku średniego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @Godlike Lepiej przy pomocy zaklęcia przeteleportować ją i całą ekipę bioware na wycieczkę w fajnie miejsce. Np. prosto do kąpieli w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 36 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 36 minut temu Niektóre miejscówki naprawdę niezłe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DITMD Napisano 30 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 30 minut temu (edytowany) Miejscówki mają swój klimat, ale gra nie ma klimatu Dragon Age, bardziej przypomina mi jakieś Kingdoms of Amalur. Przed chwilą władowałem się przez przypadek w walkę z demonem o 20 leveli wyżej od mnie, nieźle mnie oklepał. Nie polecam. Edytowano 12 minut temu przez DITMD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się