Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Takie to bym nawet chciał ale 2x32Gb -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Ruskie smieci sa juz tylko na rowni pochylej do swojego upadku i nie ma znaczenia co zrobia. Tak dlugo jak mieli ukrainski narod rozbity na pro unijny i zmanipulowany pro rosyjski+duzy odsetek ruskiego gowna wymieszanego na wschodzie mogli jatrzyc. Teraz ukraincy zobaczyli kto jest ich prawdziwym bratem, a kto narzuconym. Jaki narod wbil im noz w plecy, a jaki narod dal wsparcie w potrzebie. I nie ma znaczenia co sie teraz wydarzy ruscy beda zawsze mieli ukraincow przeciwko sobie nawet za 123 lata. I to nie sa jakies zarty. Ukraincy na pewno nie sa narodem ciotowozachodnim i ruskim nie odpuszcza nigdy. Tak jak prawdziwi polacy nigdy nie odpuszcza ruskim i sie z tym gownem nigdy bratac nie beda, nawet jak nam dadza jakis Lwow jak bezzebnemu alkoholikowi pol litra. Wszystkie kalkulacje "eksperci forumowi" moga sobie wsadzic...., bo niedoceniaja niepoliczalnej sily silnego narodu, a to jest kluczowy wektor. Dlatego Ukraina nie przegrala po 3 dniach i zlala ruskich po 2 miesiacach. Dlatego Polska wygrala pod grunwaldem i setki innych bitew wojen wygranych sila narodu. Tak Polski jak i Ukrainski narod jest nie do rozwalenia, a na pewno nie przez zapity "ruski mir"- zlepek narodow ucisnionych. Tego tworu juz nie ma. Juz sie nigdy nie podniesie. No chyba ze sie sprzedamy jak za PiSu czy innych konfederacji... Te slupki gospodarcze mozna sobie wsadzic... -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Cóż to za kolejne kłamstwo? Dopiero co napisałeś (dzisiaj, screen w załączeniu), że nie spotkałeś mnie na PCL, a teraz nagle twierdzisz, że wiesz jak to było? Łgarstwa to twoja natura, bo tak cię wychowano, czy to wymóg formalny bycia prawicowcem? Wbij sobie to swojej prawicowej głowy - nie puściłem ani jednego raporta na IT Hardware. Ani jednego. Czy Ty możesz o sobie napisać to samo? Nie pisz, bo wiemy że łgasz. Wydaje mi się, że po wycieku i karze jaką dostali Przekonamy się niebawem -
Przez Michaelred · Opublikowano
Serio? Dawno nie wchodziłem. nie wiedziałem, że kasuja Nieprawda.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi