Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I potem przyjdzie jakiś jełop i mowi, że to nie przez cały klimat i otoczkę DEI. Zatrudnianie jakichś niebieskowłosych wykolejeńcow z piórem rodem z cringe'owego fanficu na Tumblerze.

Concord to przecież tylko zmęczenie hero shooterami i grami-usługami. To może tutaj to zmęczenie RPG?

Tylko co w takim razie z CP, BG3 i przede wszystkim Marvel Rivals? 🤔

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

A czyli odchodzą ci wartościowi co mogli jeszcze coś dobrego napisać.

Pozytywnie Bioware, pozytywnie, może stwierdziła że dość i pod kolejnym śmieciem napisanym tak samo kiepsko nie ma zamiaru się podpisywać.

Opublikowano
47 minut temu, Zas napisał(a):

Ponoć są gorsze gnioty, np. nowy Stalker :E 

Oj nie. Stalker jest zabugowany i niedokończony ale cringe przy tym gniocie wywala w kosmos.

3 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Ja tylko przypomnę, że sam dziesiątki godzin masz w tym przegrane... ;)

Jak ja to uwielbiam. 

Albo "Nie grałeś? Nie wypowiadaj się." albo "Po co grałeś jak ci się nie podoba?".

• Like 1
  • Upvote 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Matt Rhodes wstawił nowe grafiki koncepcyjne z tego jak początkowo miał wyglądać DA4 (projekt Joplin). Naszą bazą miał być statek. Widzimy też Calpernię i Imshaela jako kompanów. Są też bitwy morskie jak w Assassin's Creed 4 i mapa świata jako posadzka jak w Grze o Tron. Fajne. Szkoda, że na pomysłach się skończyło i wyrzucono to do kosza żeby robić grę usługę (a potem znowu zmiana kursu).

GgX-G6TWsAEdpKu?format=jpg&name=largeGgX-G6XXoAA4qqC?format=jpg&name=large

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

https://www.ppe.pl/news/361481/bioware-ponosi-konsekwencje-porazki-nowego-dragon-age-ea-ma-zwolnic-caly-zespol.html

Pojawiają się przecieki, że losy BioWare Edmonton są już przesądzone. Według informatora z BioWare, który skontaktował się ze SmashJT, zapadły już decyzje EA o rozwiązaniu całego zespołu odpowiedzialnego za Dragon Age: The Veilguard. Według SmashJT wydawca ma oficjalnie ogłosić zamknięcie BioWare Edmonton w lutym. Wciąż aktywny będzie inny oddział studia, z biurem w Austin, w stanie Teksas, który obecnie pracuje nad nowym Mass Effect.

Aktualizacja: Jeff Grubb i Kala Elizabeth potwierdzają odejście Corinne i osób zarządzających projektem. W temacie likwidacji całego studia nie ma jeszcze żadnego potwierdzenia, ale jako że nie zajmują się oni żadnym projektem a ich management właśnie leci... 

icegif-502.gif

Jak to było? GO WOKE, GO BROKE? 

Ubi już czeka na swoją kolej. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 4
  • Haha 7
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

A oficjalnych danych na temat sprzedaży Veilguard jak nie było tak nie ma :E  

Oj raport fiskalny za 2024 EA będzie ciekawy.

@Element WojnyMi to i tak powiewa, ważne że pod koniec grudnia Youske Saito dał sygnał że w 2025 możemy dostać zapowiedź nowego Niera to moja uwaga skupia się teraz gdzie indziej.

Edytowane przez Frog67
  • Upvote 1
Opublikowano

After so much contemplation, i've decided to pursue a new challenge and a new project, doing what i love most - making RPGs.

Tłumaczę z języka Corinnowego - wyj$#*%& mnie z roboty. :E Uwielbiam te pokrętne tłumaczenia o szukaniu nowych wyzwań i projektów. Myślę, że mamy pełną zgodność co do tego - cały gejmigowy świat z niecierpliwością czeka na kolejny projekt jej i ludzi, którzy podzielają jej wizję. Można powiedzieć, wszyscy wstrzymali oddech.

• Haha 5
Opublikowano
2 godziny temu, Vulc napisał(a):

After so much contemplation, i've decided to pursue a new challenge and a new project, doing what i love most - making RPGs.

Tłumaczę z języka Corinnowego - wyj$#*%& mnie z roboty. :E Uwielbiam te pokrętne tłumaczenia o szukaniu nowych wyzwań i projektów. Myślę, że mamy pełną zgodność co do tego - cały gejmigowy świat z niecierpliwością czeka na kolejny projekt jej i ludzi, którzy podzielają jej wizję. Można powiedzieć, wszyscy wstrzymali oddech.

Jaki koń był, każdy widział (z przyszytymi cyckami). Następną grę to powinno robić z miejsca, do którego formalnie należy - szpitala psychiatrycznego. Jeszcze tylko zmasakrujcie "mojego" Mass Effecta i po bólu. 

Opublikowano (edytowane)

Pan kreatywny dyrektor od nowego ME napisał niedawno na twitterach odpowiadając komuś, że jego ekipa nie ma nic wspólnego z ludźmi od Veilguarda, i że ich projekt opiera się na innych priorytetach (czy coś w tym stylu). Było widać całkowite odcięcie się od tego szrota. Gość chyba już zajarzył, że jak dostarczą kolejnego politycznego crapa, to będą szukać nowej pracy. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Jak to było? GO WOKE, GO BROKE? 

W tym wypadku to bardziej "Go woke, lose work" :E

Nie ma to jak rozmowy roczne, jedni awansują/dostają podwyżki a inni lecą na zbity pysk.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

W ogóle jaka trzeba mieć zryta banie żeby się ze swoimi poglądami obnosić jak z torebka i wszędzie to wpychać.

Psychopaci, wszystkich ich powinny pozamykać. Mam nadzieje ze nigdzie roboty nie dostana za te swoje wysrywy tak wesołe w social mediach.

• Like 2
  • Upvote 2