W tamtym tygodniu widziałem debila, co o 7 rano lał wodę z konefki. Patrząc na ilość pary wodnej, musiała być bardzo ciepła.
Psikadła są dobre na cienki lód. Grubego za bardzo nie ruszą. No i jest efekt uboczny, że lód znika ale szyba zaczyna zaparowywać jak wściekła.
Landcruiser mi się nie podoba, ale takiego Pathfindera jakby był dostępny w Europie, to bym z chęcią przytulił
I z całości wstawiłeś:
Obrazek nr 1 - policjant kopiący uczestnika marszu niepodległości w 2011 roku. Policjant został skazany na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na trzy lata i ośmioletni zakaz wykonywania zawodu policjanta, ochroniarza lub detektywa.
Obrazek nr 2 - protesty rolników przed sejmem z marca 2024.
Idąc Twoją narracją: dobrze że za PiSu takich rzeczy nie było, a nie, czekaj
Kiedy ruszył proces? 4 lata po zdarzeniu.
Śmierć Igora Stachowiaka w 2016 roku.
To dwa najgłośniejsze, a wg Rzecznika Praw Obywatelskich w ostatnich latach (dane z października 2024 roku obejmujące lata rządów PiS) było 111 przypadków podejrzanych śmierci po interwencji policji.
Owszem, prawo w takich przypadkach działa jak działa i niektóre sprawy są umarzane albo ciągną się latami.
Nie zmienia to faktu, że wybrałeś sobie kiepską narrację i na prawdę słabe argumenty.
Spojrzałem na tamtem post i niezauważyłem wczesniej, że dwa razy to samo foto się dodało. Dodałem to które się zgubiło. Dziwne jest to, że tak od około 33 minuty jakby błędami przestało walić. Taki wniosek można wyciągnąć po pozycji suwaka przewijania.
Rekomendowane odpowiedzi