Grolshek 951 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, AudRob napisał(a): To w końcu kup sobie chłopie coś porządnego , a nie wiecznie narzekasz że masz kapcia chłopie . On kupił przeciez go specjalnie żeby udowodnić Tworkom że to kapeć. I udowodnił. Często masz bana to może nie śledzisz na bieżąco. Edytowane 22 godziny temu przez Grolshek 3
AudRob 347 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Grolshek napisał(a): Często masz bana to może nie śledzisz na bieżąco Nie pamiętam żebym miał , dlaczego tak sądzisz?
znaFca 182 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, Grolshek napisał(a): kupił przeciez go specjalnie To testy w necie już nie wystarczą? Nie trzeba kupować całej platformy żeby wiedzieć, że Intel ssie po całości 1
Zachy 773 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 13 godzin temu, znaFca napisał(a): To testy w necie już nie wystarczą? Nie trzeba kupować całej platformy żeby wiedzieć, że Intel ssie po całości No to widze, ze nawet testów czytać nie potrafisz poprawnie. W programach i niektórych grach wydajność jest porzadna, a jeszcze lepesza jak uwzglednisz cene. No ale najwiecej mowia Ci, co czegoś nie mieli w reku i generalizują wszystko
znaFca 182 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, Zachy napisał(a): nawet testów czytać nie potrafisz poprawnie Ta jest! 😎 Jak już zrozumiem, że mniej znaczy więcej, to wrócę i przeproszę 1
Phoenix. 6 089 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Oczywiscie nie mozna Intelowi odmowic formy w uzytkach no ale badzmy szczerzy, ile tu osob robi cos na cpu, ze nagle watki to jakis argument Wczoraj poszly obnizki 9800x3d i patrzac, ze jest to cena tylko 300zl-500zl wieksza od 270k to do gier wybor jest oczywisty, a malo tego nie trzeba sie bawic z ramem, mozna miec najtansza plyte glowna i mmay TOP1 proca do gier bez kompromisow. Edytowane 4 godziny temu przez Phoenix. 1
znaFca 182 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): ile tu osob robi cos na cpu, Mnie to w ogóle zastanawia co jeszcze robi się na CPU. Edycja filmów to GPU. AI to GPU. To w czym Ci wszyscy prosi używają CPU?
Phoenix. 6 089 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Udaje sie ze cos sie robi jak proc w grach slaby https://videocardz.com/newz/asus-unveils-budget-first-tuf-mini-itx-am5-motherboard 2
wrobel_krk 920 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 32 minuty temu, znaFca napisał(a): Mnie to w ogóle zastanawia co jeszcze robi się na CPU. Kompilacja kodu i programowanie - wiem z eutanzji, 9950x dlatego mam
znaFca 182 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): 9950x dlatego mam No ale Intel lepszy przecież do pracy 😁😁
wrobel_krk 920 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak kupowałem nie było 270k, cena niższa a wydajność lepsza to akurat byłby król tylko pewnie bym i tak nie brał ze wzgledu na martwą podstawkę, mi się nie widzi zmieniać płyty co chwilę
Krzysiak 2 579 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 17 godzin temu, znaFca napisał(a): To testy w necie już nie wystarczą? Nie trzeba kupować całej platformy żeby wiedzieć, że Intel ssie po całości Walcuś sugeruje że jak nie masz intela nie możesz komentować wydajności intela...więc mu wpuściliśmy konia trojańskiego w szeregi żeby to rozwalił od środka Edytowane 3 godziny temu przez Krzysiak literówki 3 1
Pentium D 1 712 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, znaFca napisał(a): Mnie to w ogóle zastanawia co jeszcze robi się na CPU. Edycja filmów to GPU. AI to GPU. To w czym Ci wszyscy prosi używają CPU? Ja ostatnio pierwszy raz po 3 miesiącach od wsadzenia 14900k do kompa miałem coś do wyrenderowania. 14900k - 45 sekund Igpu quick sync - 35 sekund GPU - 25 sekund Może Nova lake z 52 rdzeniami dogoni GPU Edytowane 3 godziny temu przez Pentium D
SylwesterI. 1 190 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/asus-unveils-budget-first-tuf-mini-itx-am5-motherboard Kurde, mało am5 mini itx płyt z 3x m2. Mogli by coś nowego wrzucić z taką konfiguracją
Rekomendowane odpowiedzi