AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mark_ · Opublikowano
Jak masz dalej budżet 2-3 tysiące i w listopadzie cena ramu wyrwała Cię z kapci to niestety ale przespałeś i dla mnie tu wymiana nie ma teraz sensu, zwłaszcza że Ty chcesz nadal z 3080 zostać więc to co masz do tej karty starcza. Mam tą samą platformę choć Ty możesz kręcić CPU, masz lepsze GPU i więcej RAMU, jedyny duży minus Twojego kompa to te 2400MHz w ramie, nie wiem kto Ci doradził tak wolne pamięci do tej platformy. Reasumując jak dla mnie to wymiana bez ruszania GPU przy obecnych cenach i Twoim budżecie tu nie ma sensu. Ja bym to zostawił, chyba że na prawdę musisz a raczej nie skoro mogłeś z tym spać przez ponad pół roku ale to byś musiał mocno zwiększyć budżet aby tu się opłacało coś robić, samo mające sens bo nie mówię o najtańszych 32GB DDR5 Ci pożre 1,5 tysiąca. -
Przez LYCONE · Opublikowano
45% wpłata, 3 lata, 1% wykup Już dawno się to zmieniło. A z tymi 1-3 latkami to problem taki, że kupili na górce cenowej i drogim finansowaniu. Nie jest. 169900 za GT-Line + ten leasing -
Przez Mark_ · Opublikowano
Może mają jakąś wadę typu zimny lut który ujawnia się po jakimś czasie jak używasz w końcu to się grzeje, sprzedawca nic z tym nie robi, po prostu jak u Ciebie na początku działają a serwis sprzedawcy nie będzie testował długo w końcu mają reklamacji na pęczki i trzeba to obsłużyć. Kupiłeś przed wzrostem cen więc może to i lepiej że sprzedawca dwa razy nie potwierdził problemu, jakby potwierdził to prawie na pewno by zwrócili kasę a teraz nawet używanych nie kupisz w tamtych cenach. Odsyłanie do G.Skilla to jedyne co Ci zostało biorąc pod uwagę całokształt sytuacji. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Czepiasz się. Jedni liczą drzewa w lesie, drudzy ryby w stawie, a trzeci kręcą ram na żyletki aby wycisnąć z niego dodatkowe wspomniane 0,05% -
Przez hubio · Opublikowano
Moim zdaniem źle interpretujesz oczekiwania wyborców i źle interpretujesz grupę docelową do pozyskania... Wierny elektorat KO zagłosuje tak czy inaczej na nich. Siłowe wejście do TK spowoduje tylko to, że PiS będzie miał kolejny kamyczek do tego, że jak obejmą władzę to powsadzają polityków KO (tych którzy nie uciekną). Taki będzie efekt... Tym nie zjednają sobie zawiedzionych wyborców centrowych jak ja za niedotrzymanie obietnic w sprawie składki. Nie poszerzą elektoratu do grupy docelowej Morawieckiego. To piramidalna głupota. Tym nie wygrają wyborów. Oni powinni mocno uderzyć w grupy docelowe PiSu i konfy. Np wyraźne złagodzenie podatków (grupa przedsiębiorców konfy), znaczne podwyższenie minimalnej czy inne świadczenia dla najmniej zarabiających (grupa PiS/konfy/brauna). No, ale o już co najmniej od 2 lat widać od czasu (nie zapeszyć jak) Trzaskowski, że tam się wszystko posypało. Teraz to już jest osobista vendetta Żurka. Jak KO to przyklepie to nic to nie da oprócz problemów prawnych w przyszłości. Dla mnie KO nie chce wygrać wyborów bo wie, że Nawrocki i tak będzie wszystko blokował. Oddają walkowerem ten mecz. Pytanie tylko na prawej stronie jaki będzie układ sił bo po ruchu Morawieckiego zrobiło się jeszcze ciekawiej... I albo zagra pierwsze skrzypce także podzielona konfa pomiędzy brauna i mentzena albo podzielony PiS... Z punktu widzenia politycznego będzie ciekawie... Ale to niestety nie jest jakiś inny kraj gdzie można sobie przy czipsach sobie oglądać ten pokaz tylko ci idioci z wiejskiej wpływają na nasze codzienne życie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi