Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @sidebanddlatego dopisałem o czarnych, choć fakt że brakło słowa "ich"
AudRob 476 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): No w końcu po coś ten komp na biurku stoi i szyba w budzie jest Też akurat mam tak, że brzydkiego mobo, gpu, ram czy chłodzenia nie kupię Siema Krzychu myślałem że jesteś dorosły i takich rzeczy nie bierzesz brał pod uwagę? Komputer ma chodzić i tyle , gry na max . Po co chłodzenie np. zmieniać jak stare jest dobre , a jest as na forum , co robi coś by coś robić Oczywiście nie mówię o tobie . Ale jest as na forum który teraz tygodniami będzie pier...lił o chłodzeniu , tak samo jak o karcie ale to są megalomani Edytowane 1 Czerwca przez AudRob
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @AudRobnie bez powodu sporo siedzę w "Pokaż co masz w środku" Choć z akwarystyki już się wymiksowałem...przynajmniej swoim kompem 1
Pitt_34 568 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 godziny temu, sideband napisał(a): To nie ma być ładne tylko ma działać. Niektórzy widać odpalają PC tylko by na niego patrzeć zamiast na ekran monitora Przecież wiadomo, że musi działać ale można łączyć jedno z drugim czyli wygląd i działanie, tutaj niestety to nie wchodzi w grę 1
Lameismyname 3 943 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Krzysiak W sumie na forum jest jopek którego solą w oku jest, że ludzie mają frajdę ze zmiany sprzętu i mogą też zwracać uwagę na estetykę. Jakby nie patrzeć "ITHardware" powinno zrzeszać miłośników, pasjonatów, a nie skostniałych zgredów. Oczywiście nie mowa o Tobie.
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Lameismynametak z innej mańki... właśnie miałem do Ciebie pisać że biorę 5070ti, patrzę a tu sprzedany Akuratnie do jednego kompa mi potrzebne GPU za okolice 3 k 😂
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 14 minut temu, Krzysiak napisał(a): właśnie miałem do Ciebie pisać że biorę 5070ti, patrzę a tu sprzedany Ja również czekałem, aż cena na OLX spadnie do 3100 i się nie doczekałem
Lameismyname 3 943 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Krzysiak @Radio Tirana Było walić na priv. Dla starej gwardii zrobiłbym rabat po znajomości. Poszła za 3250zł. Chyba pierwsza karta od bardzo dawna na której straciłem ale walić to, nie lubię jak mi coś leży na półce i zarasta w kurz. Co ciekawe, jak sięgam pamięcią - na przykładzie RTX 4060 czy w przeszłości starszych jeszcze kart, to zawsze sprzedaż PNY szła mi pod górkę. Nie wiem o co chodzi, czy ludziom marka się z chińszczyzną kojarzy, czy z tanimi pendrive'ami? Zawsze jak miałem styczność z kartami profesjonalnymi i widziałem logo PNY, to mi się podświadomie z "Premium" kojarzy logo...
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Lameismynamedopiero po 19 wyszło że potrzebne GPU.
Lameismyname 3 943 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Krzysiak napisał(a): @Lameismynamedopiero po 19 wyszło że potrzebne GPU. 18:26 włożyłem ją w paczkomat
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 10 minut temu, Lameismyname napisał(a): Było walić na priv. Dla starej gwardii zrobiłbym rabat po znajomości. Poszła za 3250zł. Tzn. ja to dla żartu bardziej napisałem; obserwacje na OLX czyniłem tylko z ciekawości, jak mocno będziesz musiał zejść z ceną. Nie po to przecież pozbyłem się 1 z 4 kart, aby teraz znowu dokupić kolejną
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca U mnie kuzyn potrzebuje czegoś za 2.5-3k i pomyślałem, że może mu zepchnę któregoś 9070xt i łyknę 5070ti
Lameismyname 3 943 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Tzn. ja to dla żartu bardziej napisałem; obserwacje na OLX czyniłem tylko z ciekawości, jak mocno będziesz musiał zejść z ceną. Nie po to przecież pozbyłem się 1 z 4 kart, aby teraz znowu dokupić kolejną Nie no rozumiem. Różną ludzie żonglerkę robią więc nic by mnie nie zdziwiło - nawet jakbyś napisał, że byłbyś zainteresowany 4 minuty temu, Krzysiak napisał(a): U mnie kuzyn potrzebuje czegoś za 2.5-3k i pomyślałem, że może mu zepchnę któregoś 9070xt i łyknę 5070ti W sumie jakaś opcja to jest. Jakby nie patrzeć, to moja GPU była najtańszą po Ventusie, którego ktoś wystawia za 3200zł bez opcji przesyłki OLX. Chyba miałem już trochę dosyć tych codziennych wiadomości, absurdalnych propozycji cen, pretensjonalności itd. Ja się nie zdziwię jak na 9070 XT dociągnę do premier w 2028 roku. Prędzej procka z nudów zmienię jak jakieś nowe zeny wyjdą. Chociaż jakby się pojawił jakiś "błąd cenowy" na RTX 5080, to by mi się chyba pejs zakręcił. Edytowane 1 Czerwca przez Lameismyname 1
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Lameismynamejak ten radzio od gigusia? Bo nie wiem czy jego nie kupię. Bo coś tematu nie zakładasz żeby "zgredzi" się mieli o coś rzucać
AudRob 476 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 godziny temu, Krzysiak napisał(a): @Lameismynametak z innej mańki... właśnie miałem do Ciebie pisać że biorę 5070ti, patrzę a tu sprzedany Akuratnie do jednego kompa mi potrzebne GPU za okolice 3 k 😂 Durnia znalazł
Grolshek 1 227 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Ja również czekałem, aż cena na OLX spadnie do 3100 i się nie doczekałem Ja również śledziłem. Za 3250pln poszła
AudRob 476 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Nikogo nie interesuje co włożyłeś w paczkomat. Że durnia znalazłeś to twoja sprawa . 3 minuty temu, Grolshek napisał(a): Ja również śledziłem. Za 3250pln poszła A kogo to obchodzi? Za 3 można wyrwać. Tylko po co gówno kupować?
Grolshek 1 227 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 3 minuty temu, AudRob napisał(a): Nikogo nie interesuje co włożyłeś w paczkomat. Że durnia znalazłeś to twoja sprawa . A kogo to obchodzi? Za 3 można wyrwać. Czy już ktoś wspominał że masz maksymalnie nieprzyjemny styl wypowiadania się? 3 2
Lameismyname 3 943 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, AudRob napisał(a): Nikogo nie interesuje co włożyłeś w paczkomat. Że durnia znalazłeś to twoja sprawa . A kogo to obchodzi? Za 3 można wyrwać. Ktoś z Tobą rozmawia, że zabierasz głos? Zęby sobie wyrwij
AudRob 476 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, Grolshek napisał(a): Czy już ktoś wspominał że masz maksymalnie nieprzyjemny styl wypowiadania się? No na twój styl już dawno piszą że leją
Lameismyname 3 943 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Grolshek Szkoda na typa klawiatury. Powinien zmienić forum na adhdforum.eu
Grolshek 1 227 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, AudRob napisał(a): No na twój styl już dawno piszą że leją 1
AudRob 476 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, Lameismyname napisał(a): Ktoś z Tobą rozmawia, że zabierasz głos? Zęby sobie wyrwij Ty jeszcze 4 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Ktoś z Tobą rozmawia, że zabierasz głos? Zęby sobie wyrwij
Grolshek 1 227 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Lameismyname napisał(a): @Grolshek Szkoda na typa klawiatury. Powinien zmienić forum na adhdforum.eu Już przestał być problemem. Tylko go nie cytujcie to na lustro będzie tylko mógł szczekać. 1
Rekomendowane odpowiedzi