Skocz do zawartości

AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Pentium D napisał(a):

A do czego są osiągnięcia w grach za uzbieranie 100% kolekcji/wyczyszczenie mapy/wstaw dowolne?

Dalej mi nie wytłumaczyłeś, do czego Ci te cyferki są potrzebne i to miejsce w rankingu ?

Opublikowano
Godzinę temu, Pentium D napisał(a):

Chyba coś Ci się pojebało.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie spuszczam się nad cyferkami i miejscem w rankingu, pytanie kogo tutaj faktycznie poj....bało :E

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pitt_34 napisał(a):

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie spuszczam się nad cyferkami

Akurat pod cyferki naspuszczane jest mocno w tym wątku. W końcu po coś ten X3D kupują ludzie aby mieć najwyższy FPS w grach. 

Edytowane przez Pentium D
  • Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, Pentium D napisał(a):

Akurat pod cyferki naspuszczane jest mocno w tym wątku. W końcu po coś ten X3D kupują ludzie aby mieć najwyższy FPS w grach. 

Pisałem o cyferkach w CB

Opublikowano

Każdy lubi coś innego, ja po prostu muszę mieć w miarę sensowny sprzęt nawet jeśli go nie wykorzystuję na co dzień w 100%...ale znów lubię stosunkowo często zmieniać jego wygląd :E 

Choć do @DarkeVoto mi jeszcze daleko :hihot:

8 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Noctua to nawet aio potrafi zrobić...

...brzydkie :hihot:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

Noctua to nawet aio potrafi zrobić...

...brzydkie :hihot:

Może i będzie brzydkie, ale za to nie tanie.

Pewnie w cenie jednego takiego możnaby złożyć jakiegoś customa albo ze 3 - 4 navisy F360 kupić w promocji.

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano
18 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Jak usłyszałem dźwięk tej pompy to mi się od razu odechciało :E 

Jprdl ale paździerz 🤣 po tym samplu to niewykluczone że to jest 2 razy głośniejsze od Ryujina Extreme 🤣 

Chłodnica pewnie cienias 25 i do tego wygląda źle. Ale pewnie ktoś to kupi 🤣 

Opublikowano

Prawda jest taka ze nie ma cichych pompek i nigdy nie będzie, zresztą to gówno pracuje zazwyczaj z taka predkoscia ze wcześniej czy później zdechnie.

Moim zdaniem Noctua nie powinna się pchać w AIO bo jest one zaprzeczeniem ich budowanej przez lata kultury cichego chłodzenia.

No ale cóż ...

• Upvote 1
Opublikowano

Ogólnie masa ludzi dziś wybiera AIO więc i Noctua chce ugryźć kawałek tego tortu. A co do pompek to kwestia ustawienia rpm i dalej będzie ciszej i wydajniej niż na topowych powietrznych chłodzeniach.

Opublikowano

Nie zrozum mnie źle, jeśli ktoś uważa AIO ze jest dla niego ciche to luz.

Ja raczej lubuje w bezgłośnych, długowiecznych rozwiązaniach. Dlatego klasyczna Noctua się tak u mnie dobrze sprawdza.

2 minuty temu, lukadd napisał(a):

Ogólnie masa ludzi dziś wybiera AIO więc i Noctua chce ugryźć kawałek tego tortu. A co do pompek to kwestia ustawienia rpm i dalej będzie ciszej i wydajniej niż na topowych powietrznych chłodzeniach.

Tylko jeśli masz procka który ma bardzo wysokie TDP.

Opublikowano
4 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Nie zrozum mnie źle, jeśli ktoś uważa AIO ze jest dla niego ciche to luz.

Akurat wspomniany wyżej phanteks jest faktycznie cichy, sam w kompie kuzyna go testowałem przez 2 dni, przy wyłączonych wentylach pompka przy 100% lekko słyszalna gdy się blisko niej przyłoży ucho.  Jedynie ten telefon przypięty do niej mi nie lezy :hihot: