tomcug 3 952 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Chłop zabija czas między kolejnymi posiedzeniami na tronie 1
Pentium D 1 949 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 21 minut temu, Pitt_34 napisał(a): I do czego Ci te punkty i miejsce w tym rankingu ? A do czego są osiągnięcia w grach za uzbieranie 100% kolekcji/wyczyszczenie mapy/wstaw dowolne?
Lameismyname 3 943 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 18 minut temu, tomcug napisał(a): Chłop zabija czas między kolejnymi posiedzeniami na tronie Śmiejesz się. Każdy ma prawo spełniać się w swoich pasjach - i to wcale nie mówię o podkręcaniu procka 1
Pentium D 1 949 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 19 minut temu, tomcug napisał(a): Chłop zabija czas między kolejnymi posiedzeniami na tronie Mniej więcej. Procek już wystawiony na sprzedaż.
Pitt_34 568 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 3 minuty temu, Pentium D napisał(a): A do czego są osiągnięcia w grach za uzbieranie 100% kolekcji/wyczyszczenie mapy/wstaw dowolne? Dalej mi nie wytłumaczyłeś, do czego Ci te cyferki są potrzebne i to miejsce w rankingu ?
Pentium D 1 949 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 3 minuty temu, Pitt_34 napisał(a): Dalej mi nie wytłumaczyłeś Chyba coś Ci się pojebało. 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja offtop: @Kadajobierzesz?? https://videocardz.com/newz/noctua-teases-quiet-aio-pump-ahead-of-computex
Pitt_34 568 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Godzinę temu, Pentium D napisał(a): Chyba coś Ci się pojebało. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie spuszczam się nad cyferkami i miejscem w rankingu, pytanie kogo tutaj faktycznie poj....bało
Pentium D 1 949 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) 3 minuty temu, Pitt_34 napisał(a): Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie spuszczam się nad cyferkami Akurat pod cyferki naspuszczane jest mocno w tym wątku. W końcu po coś ten X3D kupują ludzie aby mieć najwyższy FPS w grach. Edytowane 29 Maja przez Pentium D 1
Kadajo 9 793 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 56 minut temu, Phoenix. napisał(a): offtop: @Kadajobierzesz?? https://videocardz.com/newz/noctua-teases-quiet-aio-pump-ahead-of-computex Jak usłyszałem dźwięk tej pompy to mi się od razu odechciało 4 1
Pitt_34 568 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 37 minut temu, Pentium D napisał(a): Akurat pod cyferki naspuszczane jest mocno w tym wątku. W końcu po coś ten X3D kupują ludzie aby mieć najwyższy FPS w grach. Pisałem o cyferkach w CB
Krzysiak 3 141 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Każdy lubi coś innego, ja po prostu muszę mieć w miarę sensowny sprzęt nawet jeśli go nie wykorzystuję na co dzień w 100%...ale znów lubię stosunkowo często zmieniać jego wygląd Choć do @DarkeVoto mi jeszcze daleko 8 godzin temu, Phoenix. napisał(a): offtop: @Kadajobierzesz?? https://videocardz.com/newz/noctua-teases-quiet-aio-pump-ahead-of-computex Noctua to nawet aio potrafi zrobić... ...brzydkie 1
Pentium D 1 949 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) 3 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Noctua to nawet aio potrafi zrobić... ...brzydkie Może i będzie brzydkie, ale za to nie tanie. Pewnie w cenie jednego takiego możnaby złożyć jakiegoś customa albo ze 3 - 4 navisy F360 kupić w promocji. Edytowane 30 Maja przez Pentium D
Fenrir_14 1 240 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 18 godzin temu, Kadajo napisał(a): Jak usłyszałem dźwięk tej pompy to mi się od razu odechciało Jprdl ale paździerz 🤣 po tym samplu to niewykluczone że to jest 2 razy głośniejsze od Ryujina Extreme 🤣 Chłodnica pewnie cienias 25 i do tego wygląda źle. Ale pewnie ktoś to kupi 🤣
Pentium D 1 949 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Wygląda jak 27-30 mm a wężyki oplecione podobnie do navisowych. Ten cooler na VRM wygląda paskudnie. Jak ktoś myśli przyszłościowo to navisy lepsze i przystępne cenowo, jest też śrubka na dolewki.
Kadajo 9 793 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Prawda jest taka ze nie ma cichych pompek i nigdy nie będzie, zresztą to gówno pracuje zazwyczaj z taka predkoscia ze wcześniej czy później zdechnie. Moim zdaniem Noctua nie powinna się pchać w AIO bo jest one zaprzeczeniem ich budowanej przez lata kultury cichego chłodzenia. No ale cóż ... 1
Fenrir_14 1 240 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja @Kadajo akurat ten nowy Phanteks z wyświetlaczem jest bardzo cichy. Zdecydowanie najcichsza aio jakie słyszałem w ostatnich kilku latach. Ale tam nie ma pompy Asetek'a, więc to jest prawdopodobnie przyczyna.
lukadd 3 737 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Ogólnie masa ludzi dziś wybiera AIO więc i Noctua chce ugryźć kawałek tego tortu. A co do pompek to kwestia ustawienia rpm i dalej będzie ciszej i wydajniej niż na topowych powietrznych chłodzeniach.
Kadajo 9 793 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Nie zrozum mnie źle, jeśli ktoś uważa AIO ze jest dla niego ciche to luz. Ja raczej lubuje w bezgłośnych, długowiecznych rozwiązaniach. Dlatego klasyczna Noctua się tak u mnie dobrze sprawdza. 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Ogólnie masa ludzi dziś wybiera AIO więc i Noctua chce ugryźć kawałek tego tortu. A co do pompek to kwestia ustawienia rpm i dalej będzie ciszej i wydajniej niż na topowych powietrznych chłodzeniach. Tylko jeśli masz procka który ma bardzo wysokie TDP.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Ja w zadnym aio ktore mialem nie slyszalem pompki, teraz mam navisa i tez nie slysze w idle, a pompe mam zawsze max rpm. Powietrzne mialem chlodzenie i nie dosc ze glosniejsze to mniej wydajne. https://videocardz.com/newz/asus-releases-agesa-1-3-0-1b-bios-for-am5-x870-boards
Pitt_34 568 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Moja Lian Li też jest cichutka, bez względu na ustawione rpm.
Krzysiak 3 141 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Nie zrozum mnie źle, jeśli ktoś uważa AIO ze jest dla niego ciche to luz. Akurat wspomniany wyżej phanteks jest faktycznie cichy, sam w kompie kuzyna go testowałem przez 2 dni, przy wyłączonych wentylach pompka przy 100% lekko słyszalna gdy się blisko niej przyłoży ucho. Jedynie ten telefon przypięty do niej mi nie lezy
Fenrir_14 1 240 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja @Krzysiak jeśli problemem jest jedynie ten ekran to możesz się rozejrzeć za Glacier One 360D30. Jest tam ta sama pompa 👍
Krzysiak 3 141 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja @Fenrir_14właśnie też to zacząłem rozkminiać
wallec 1 755 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Dobra cena? https://allegrolokalnie.pl/oferta/procesor-amd-ryzen-7-9800x3d-ajz 9800x3d za 1150 nówka
Rekomendowane odpowiedzi