Pentium D 1 949 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Czyli jak opóźnienia zamienić w pozytywne info "wydłużamy wsparcie" Ewentualnie będą wrzucać jakieś procki z kubła na śmieci jak 5500X3D. 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Zamiast ruszyc mozgiem i pomysle, ze wjedzie jeszcze Zen7 lub moze nawet Zen8 to mamy znowy wysyp twoich glupkowatych wypowiedzi https://videocardz.com/newz/noctua-to-sell-carbice-carbon-nanotube-cpu-pads-for-amd-ryzen-am5-and-am4-cpus 3
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Phoenix.pentiaczkowi się ostatnimi czasy udzieliło od pana z Choroszczy, to nawet nie ma co odpowiadać na te bzdurki 3
Raiven 29 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca W dniu 31.05.2026 o 07:48, Pentium D napisał(a): 8 miesięcy proc by leżał? U mnie od połowy 2018 roku leży kilka GTX 1080 Ti, większość nie używana, kilka używana przez 3 miesiące. W sumie chyba mogę już je sprzedać
Pentium D 1 949 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 29 minut temu, Phoenix. napisał(a): Zamiast ruszyc mozgiem i pomysle, ze wjedzie jeszcze Zen7 lub moze nawet Zen8 to mamy znowy wysyp twoich glupkowatych wypowiedzi https://videocardz.com/newz/noctua-to-sell-carbice-carbon-nanotube-cpu-pads-for-amd-ryzen-am5-and-am4-cpus Może. Może. Może. Może. Może. Planów nie zmieniono, potwierdzone jest do Zen 7 a dalej to wróżenie z fusów.
Kadajo 9 793 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca No i po co ten hejt, zamiast się cieszyć z dobrych wiadomości których ostatnio tak mało w naszym hobby ... 4
Krzysiak 3 141 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 13 minut temu, Phoenix. napisał(a): No i do zen7 w zupełności wystarczy 😎 Dokładnie...4 geny zamiast 1 + refresh to zdecydowanie więcej 3
tomcug 3 952 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Pętiak i wallec wolą 1 generację Spoiler Bo ich krzywy oszukał 4
AudRob 476 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 46 minut temu, Raiven napisał(a): U mnie od połowy 2018 roku leży kilka GTX 1080 Ti, większość nie używana, kilka używana przez 3 miesiące. W sumie chyba mogę już je sprzedać To sprzedawaj na uj mają leżeć , ja już parę lat temu posprzedawałem swoje 1070 i 1080 ti za grosze. Ostatnią 1080 ti chyba za 450 sprzedałem . Edytowane 1 Czerwca przez AudRob
Phoenix. 6 909 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Godzinę temu, Kadajo napisał(a): No i po co ten hejt, zamiast się cieszyć z dobrych wiadomości których ostatnio tak mało w naszym hobby ... to jest ta mentalność która właśnie odróżnia „nas” od nich, zamiast się cieszyć że coś jest długo wspierane to trzeba wbijać szpileczkę jakby to było coś osobistego 😆 No ale to tylko pokazuje jakich niedojrzałych emocjonalnie mamy tu fanatyków 1 1
galakty 5 063 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Niektórzy lubią zmieniać co 5 minut sprzęt i nie mogą wytrzymać, ba są na forum ludzie co zmienili 4090 na 5080... Ja już jestem zmęczony materiałem, im dłużej posiedzę bez wymiany tym lepiej, no nie chce mi się bo i skoku jakiegoś nie ma 1
areczek1987 1 096 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 4 minuty temu, galakty napisał(a): Niektórzy lubią zmieniać co 5 minut sprzęt i nie mogą wytrzymać, ba są na forum ludzie co zmienili 4090 na 5080... Ja już jestem zmęczony materiałem, im dłużej posiedzę bez wymiany tym lepiej, no nie chce mi się bo i skoku jakiegoś nie ma No fggg mnoży klatki z minimalnym dodawaniem latencji... nie iść w taki deal? To ten carbon cholera wie co dodadzą na tego 10th annivercary a noctua będzie we wrześniu dopiero sprzedawać?
Pentium D 1 949 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 27 minut temu, Phoenix. napisał(a): niedojrzałych emocjonalnie Ta, emocjonalnie. To nie ja mam wzwód na samo ogłoszenie przedłużenia wsparcia na 2029 bez info czy będzie coś po Zen 7 o którym od roku chyba wiadomo. Chłodnym okiem na to patrzę. Godzinę temu, tomcug napisał(a): Pętiak i wallec wolą 1 generację Ukryj zawartość Bo ich krzywy oszukał Może być i jedna jesli komuś pasuje. Było u mnie AM3 z X4 955 BE bez upgradu i dalej zmiana na H81 z Pentiumem też bez upgradu tylko zmiana na Z170. Jak komuś to pasuje to w czym problem. AM5 nadal u mnie leży, będzie powód to się może kiedyś zmieni. 9950X3D nadal leży i czeka aż ktoś kupi, ale nikt się zfrajerować nie chce A niby takie dobre. 1
j4z 1 816 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Czy 9800x3d z Chin to jakiś inny chip? Ponoć nie mogą sprzedawać "normalnych" 9800x3d.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Pentium D napisał(a): nie ja mam wzwód na samo ogłoszenie przedłużenia wsparcia na 2029 bez info czy będzie coś po Zen 7 o którym od roku chyba wiadomo Też nie mam to tylko twoja głupia nadinterpretacja bo nic mądrego nie napiszesz, czysty pokaz głupoty z twojej strony jedynie. I robienie z siebie kretyna ciąg dalszy… 1
Grolshek 1 227 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, j4z napisał(a): Czy 9800x3d z Chin to jakiś inny chip? Ponoć nie mogą sprzedawać "normalnych" 9800x3d. Normalne procki bez gwarancji w odpowiednio obniżonej cenie dla bogatych ludzi chcących podjąć ryzyko. Dla biednych jest box z gwarancją za odpowiednio wyższą cenę ale dające pewność. Tyle i aż tyle.
Pentium D 1 949 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, j4z napisał(a): Czy 9800x3d z Chin to jakiś inny chip? Ponoć nie mogą sprzedawać "normalnych" 9800x3d. Z tacki jak każde inne, ale gwarancja na wietrze pisana. 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Też nie mam to tylko twoja głupia nadinterpretacja bo nic mądrego nie napiszesz, czysty pokaz głupoty z twojej strony jedynie. I robienie z siebie kretyna ciąg dalszy… Sam się orasz nadintpretując bo niby wiedziałeś o zen 7 i ⬇ 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): No i do zen7 w zupełności wystarczy 😎 a tworzysz jakieś historie choć w sumie nic poza cyferką się nie zmieniło, nie ma nowej roadmapy na której byłoby coś dalej za Zen 7, więc skąd to podekscytowanie?
Phoenix. 6 909 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Nie trudno się domyślić że jeśli będzie tak długo wspierana platforma to pojawi się zen7 ale tylko głupi by się nie domyślił 😆 1
tomcug 3 952 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 23 minuty temu, Pentium D napisał(a): 9950X3D nadal leży i czeka aż ktoś kupi, ale nikt się zfrajerować nie chce A niby takie dobre. Tak to sobie tłumacz 5
Pentium D 1 949 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 12 minut temu, Phoenix. napisał(a): Nie trudno się domyślić że jeśli będzie tak długo wspierana platforma to pojawi się zen7 ale tylko głupi by się nie domyślił 😆 Przecież od prawie roku wiadomo, że zen 7 wejdzie na AM5 więc nic się nie zmienia poza zmianą "wsparcia" z 2028 na 2029. Ty sobie wizualizujesz Zen 8 na AM5, ale nie ma tego na roadmapach. 9 minut temu, tomcug napisał(a): Tak to sobie tłumacz Czyli że nie dobry proc Edytowane 1 Czerwca przez Pentium D
Pitt_34 568 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 55 minut temu, Pentium D napisał(a): ale nikt się zfrajerować nie chce A niby takie dobre. Faktycznie odlatujesz 2
Phoenix. 6 909 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 25 minut temu, Pentium D napisał(a): Przecież od prawie roku wiadomo, że zen 7 wejdzie na AM5 więc nic się nie zmienia poza zmianą "wsparcia" z 2028 na 2029. Ty sobie wizualizujesz Zen 8 na AM5, ale nie ma tego na roadmapach. Nie, tego nie widomo od roku bo nie ma żadnego oficjalnego info ale patrząc dziś po przedłużonej dacie wsparcia nie trudno połączyć kropki. W przypadku zen8 napisałem być może, czyli może a nie musi, zwykle przypuszczenie. Ty natomiast odlatujesz swoją głupotą pisząc że się nad czymś spuszczam, no tylko głupi by się nie cieszył z tak długiego wsparcia i do nich właśnie należysz za twoją radosną twórczość.. 2
Pentium D 1 949 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Phoenix. Ty serio masz jakieś problemy z szukaniem info. https://videocardz.com/newz/amd-presents-new-zen-cpu-roadmap-confirms-zen-7-with-new-matrix-engine To nie pierwsze takie wydłużenie wsparcia. A żeby zamknąć gdybanie to am4 nadal ma wsparcie mimo iż od 4 lat nic nowego nie wychodzi poza refreshami z +100 MHz i downbinami z koszt po 5800X3D.
Rekomendowane odpowiedzi