tomcug 2 451 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Statycznie, to one mogą wyglądać tak samo, ale wszelkie artefakty związane z DLSS są dużo bardziej widoczne w ruchu po zmianie z profilu jakość na wydajność 10
galakty 3 346 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia DLSS się ocenia w ruchu do jasnej ciasnej... Do tego włącz FG i podziwiaj artefakty, bo one są i będą. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ja jestem slepy i widze to samo. 1 3
maxmaster027 893 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Na ostatnim na lampach wzdłuż jest przyciemnione dodatkowo, wiec mozliwe ze ma najwyzsza rozdzielczosc. Ciężko powiedziec, raczej 3 Ci natywny. Edytowane 16 Stycznia przez maxmaster027
galakty 3 346 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Także dawaj @galakty. Udowodnij że widzisz to mydło A gdzie ja napisałem że widzę mydło? Obraz jest ostry, ale są artefakty, dawno nie odpalałem ale bilbordy elektroniczne z daleka walą nimi aż miło, włosy, głowy postaci chociażby, albo czarne ślady za oponami aut podczas jazdy.
IceMan 103 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Premiera 5xxx przypomina mi trochę serię 3xxx. 3080 vs 2080ti to też było wrażenie że 3080 to mocno podkręcone 2080ti + nowy dlss. Tu tak trochę podobnie. Gdyby nie ten MFG to można by było całkowicie pominąć tą serię, nie wnosi kompletnie nic, oprócz kosmicznego TDP. 2
Paarthurnax 412 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Na tym sfinksie najbardziej widać różnice ale i tak nie powiem który obraz, jest który
cichy45 607 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 9 godzin temu, Spychcio napisał(a): Po tych przeciekach rasteryzacji mój entuzjazm umarł To żaden Next Gen tylko kolejna seria Super. Dobrze, nie kupuj, nie kupuj 1
Gret 558 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia @PiPoLiNiO no dobra teraz napisz co wygrałem?
maxmaster027 893 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Także tyle w kwestii gadek o tym jakim to gównem robiącym z obrazu mleko jest DLSS Ale nie w samym DLSS. To generator tworzy artefakty, jak włączysz samo DLSS to nie zobaczysz żadnej różnicy No ja po lampach poszedłem, że maja dodatkowe cienie. Ale tak normalnie to jakbys nie powiedzial ze to sa inne ustawienia i trzeba zwracac na to uwage to bym pomyslal ze te same obrazy Edytowane 16 Stycznia przez maxmaster027
cichy45 607 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Zapraszam do zabawy wszystkich 3 1 2 -> Native, Q, Perf - Tak bym strzelał
galakty 3 346 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale nie w samym DLSS. To generator tworzy artefakty, jak włączysz samo DLSS to nie zobaczysz żadnej różnicy No jak się w gra 4K to może i tak
Butu PCL 5 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 8 minut temu, IceMan napisał(a): Premiera 5xxx przypomina mi trochę serię 3xxx. 3080 vs 2080ti to też było wrażenie że 3080 to mocno podkręcone 2080ti + nowy dlss. Tu tak trochę podobnie. Gdyby nie ten MFG to można by było całkowicie pominąć tą serię, nie wnosi kompletnie nic, oprócz kosmicznego TDP. Bardziej przypomina premierę GTX 580, przejscie z GTX 480 2
cichy45 607 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 5090 - 8K GPU, po raz trzeci najpierw 8K GPU było 3090, potem 4090. Do trzech razy sztuka chyba
lukadd 2 917 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 23 minuty temu, Gret napisał(a): 30% w PT? WOW Szkoda tylko, że nie pokazał poborów z gpu. Ale można z grubsza założyć, że ~100W więcej na 5090 1
Zhao 592 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 6 minut temu, Gret napisał(a): @PiPoLiNiO no dobra teraz napisz co wygrałem? Na tym forum jedyne co można wygrać to wyjazd w Bieszczady 14
Fikołek 49 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ja tam nie widze różnicy, trzeba energicznie grać a nie lampić sie szczegóły
Element Wojny 4 776 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 9 minut temu, Zhao napisał(a): Na tym forum jedyne co można wygrać to wyjazd w Bieszczady A opcja All Inclusive tez wchodzi w gre? No bo jesli tak, to ja sie pisze na wyjazd, pod warunkiem ze 5090 bedzie czekac na stolowce. 1
matakujce 86 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ja nie mogłem grać w Warzone na DLSS, było tam takie mydło że aż na wymioty zbierało.
Rekomendowane odpowiedzi