Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Obawiam się, że to oni śmieją się z Ciebie. Bo to oni doszli do poziomu w którym mogą sobie sprzedać kartę za 5k i mają to w nosie wydając 14k na kolejną. 

Na raty się nie liczy

Opublikowano
30 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No i co @Mar_s, dalej uważasz że przesadziłem wczoraj? Kolejny raz to samo i zero pomyślenia.

Nie wiem bo szczerze mówiąc nie czytam tych wypocin, nie ma tutaj nic ciekawego.

Poza tym masz @Kadajo w temacie 24/7, korzystaj, on na pewno jest na bieżąco. ;D 

Opublikowano
30 minut temu, Necronom napisał(a):

Jak kogoś stać to po prostu kupuje a nie smęci na cenę.

No wyduś to z siebie... "boli mnie zadek, że nie mogę kupić sobie 5090".
Stać mnie na kupno to już nie mogę narzekać na cenę?
A tu się puknij!! :boink:

Opublikowano
17 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Obawiam się, że to oni śmieją się z Ciebie. Bo to oni doszli do poziomu w którym mogą sobie sprzedać kartę za 5k i mają to w nosie wydając 14k na kolejną. 

Ja za swoją 1,5 roku temu dałem, za nową ponad 5k teraz jak bym dostał, 3,5k to by był sukces.

Opublikowano
22 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Jak ktoś może luzem rzucić 14k na nową karta, rzadko kiedy będzie za 5k sprzedawać poprzednią, tylko najpierw poczeka na premierę. To jest jedyna zdroworozsądkową kolejność.

• Upvote 1
Opublikowano
34 minuty temu, KATOzord napisał(a):

Ja tu wchodzę pośmiać się z tych, co sprzedali 4090 i 4080. 

A ja w czwartek otworzę po pracy piwko i wejdę poczytać komentarze i posłuchać odgłosu pękających dup tych którzy nie zdążą kupić :faja:

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Vulc napisał(a):

Jak ktoś może luzem rzucić 14k na nową karta, rzadko kiedy będzie za 5k sprzedawać poprzednią, tylko najpierw poczeka na premierę. To jest jedyna zdroworozsądkową kolejność.

To za ile sprzeda poprzednią?  Za tyle byle ino się jej pozbyć?

Edytowane przez mandalor
Opublikowano
11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Zdrowy rozsądek i kupowanie top karty? Proszę Cię :)

Wiem wiem. Mimo wszystko, to się nie wyklucza. Zwłaszcza, że pozostając na 4090 przez kolejną generację, absolutnie nic nie tracisz.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, mandalor napisał(a):

To za ile sprzeda poprzednią?  Za tyle byle ino się jej pozbyć?

Przy ograniczonej dostępności 5090 na premierę, a być może i pozostałych modeli, naprawdę uważasz, że starsze modele ludzie zaczną oferować za bezcen?

2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Tracę SZACUNEK LUDZI FORUMKA :D :D :D

Szacunek to byś od części ludzi dostał, jakbyś na chillu się wypiął na udział w tym cyrku. :E

No, ale nie oceniam. Jak ktoś czuje potrzebę, niech się bawi.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, brainq napisał(a):

jutro czy pojutrze są testy 5080??

Nie sluchaj panow powyzej. Jutro maja byc testy FE i kart AiB W CENIE MSRP, natomiast pojutrze reszty. 

Na dole tekstu masz to potwierdzone.

https://videocardz.com/newz/gigabyte-geforce-rtx-5080-pricing-revealed-by-bestbuy-one-msrp-model-six-premium-variants-starting-at-1199

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1