Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a):

Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia, po co się tak czaić jak pies do jeża ? ;) Jak chce Ci się pukać/stukać/**chać te też to przekładasz na kolejny miesiąc ? ;)

Weź sobie w końcu ulżyj i zamów tego proca, skoro chodzi za Tobą od premiery to raczej szybko nie przestanie lol. Szanuj zdrowie :thumbup:

A nie mówiłem, diabeł:

Screenshot_20250128_123810_Gallery.jpg.282caf05adccdddfb94a456015c9960a.jpg

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Nie rozumiem? Pan Jensen jasno powiedział. 5070ti > 4090. A Ty się martwisz o 4080 :D

Kurteczka to niech się tam popatrzy co się z ej aj dzieje bo na giełdzie polecieli na pysk.

Licze, ze jutrzesze testy 5080 ostudza zapędy na kupno, przez co jelenie jak ja co to pozbyły się grafy kupią bez problemu 5080 FE na premierę 🤣

2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No nie no, teraz to musi być 5090 :D :D :D

Piec gazowy  daje rade jako CO, jak wyjdą 7090 za 3 lata to kupie podepnę do grzejników xD

Edytowane przez Joloxx9
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Starh napisał(a):

Jestem ciekaw jak wypadnie 5070ti względem 4080

Beznadziejnie. Wszystkiego ma mało łącznie z szyną pamięci 192-bit image.png.835470d651b89f3f5ac53568dcc2628c.png

Edytowane przez Pawlos
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Nie sluchaj panow powyzej. Jutro maja byc testy FE i kart AiB W CENIE MSRP, natomiast pojutrze reszty. 

Na dole tekstu masz to potwierdzone.

https://videocardz.com/newz/gigabyte-geforce-rtx-5080-pricing-revealed-by-bestbuy-one-msrp-model-six-premium-variants-starting-at-1199

W cenie MSRP trzeba będzie polować na jakiegoś PNY,KFA2,Palita,Gainwarda itd..

Jak za inne podoliczali sobie AIB po 200-300 euro niech sobie je postawią ozdobnie jak kiedyś kryształ na segmencie

Edytowane przez X360
Opublikowano
6 minut temu, MrKetiw napisał(a):

Serio 5080 za 7000 zł? Życzę powodzenia 🤣🤣🤣

To niech sobie sprzedają, ja dziś wyszedłem na zewnątrz bo ładnie wiosenne się zrobiło i odechciało mi się zakupu nowej karty w takiej kwocie :lol2:

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

No i widzisz teraz ? Powiedz mi jeszcze że nie czujesz się z tym lepiej :Up_to_s:

Gratulacje, słuszna decyzja :thumbup: Będzie Pan zadowolony ;)

Oczywiście, że czuję się lepiej! Jedyne co to teraz jestem "zmuszony" wziąć 5080 FE, bo ewentualną dopłata jaka miała iść na kartę poszła na proca 🤣

• Haha 2
Opublikowano
44 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

I tak sie nie zalapiecie na karty, nawet nie robcie sobie nadziei. W momencie jak wskocza na strone, kazda dostanie stan OUT OF STOCK. 

Przecież w ubiegłym tygodniu pierwszy krzyczałeś aby nie być pesymista,  bo kart starczy dla wszystkich i ze trzeba być pozytywny a nie tylko marudzić i negatywnie podchodzić do wszystkeigo a tu prosze :E 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Totek napisał(a):

To niech sobie sprzedają, ja dziś wyszedłem na zewnątrz bo ładnie wiosenne się zrobiło i odechciało mi się zakupu nowej karty w takiej kwocie :lol2:

Podobnie. Miałem kwotę odłożoną na nowego kompa, ale potem doszedłem do wniosku, że do czego mi on, jak i tak nic ciekawego z gier nie wychodzi i spożytkowalem środki na co innego.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
16 godzin temu, TheMr. napisał(a):

Ciekawe, bo w ratach Gaming Trio White mi pokazuje 6073 :E A Gaming Trio 7499 zł. Jednym słowem, placeholdery do samego końca :)

Teraz już nie idzie niestety sprawdzić, bo strony nie działają. Pokazuje teraz tylko po 7k Ventus OC.