DżonyBi 1 971 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Zeby zrobic cos wiecej dla klientow to trzeba sie zaangazowac. Sklepy maja w rzyci kto kupi. Najwazniejsze, zeby kasa sie zgadzala. Dlatego smieszy mnie, ze Xcom ma tu konto. Gowno pomaga ludziom na tym forum tak naprawde. Ta ich "bezradnosc" i "niewiedza" jest momentami wrecz irytujaca, a w miedzy czasie jakis dzban wystawia ich karty za ponad 20k na aukcjach. Edytowane 4 Lutego przez DżonyBi 2
Dejff0 6 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego a to nie lepiej ręczna weryfikacja zakupów ? przepisać kod ? dopasować puzzel do obrazka ? wybranie przedmiotów na obrazku ? tylko może być tak że sam x-kom nie chce nic takiego wprowadzić
Kanzu 206 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 5 minut temu, aureumchaos napisał(a): Ja tam nie wiem co Wy robicie, przed sekunda byl u mnie kumpel z pracy ze wyrwal 5080 z xkomu za 5200 i juz dzis ja bedzie montowal... Weic trzeba tylko chwile przypolowac. 5080 przynajmniej się pojawiają tylko nie ma na to chętnych, bo wiszą też chwilę na sklepie zanim ktoś złapie. Niedługo będą zalegać na magazynach i nikt nie będzie chciał tego brać. Jakby 5090 wrzucali na sklepy w podobnym tempie to nikt by nie beczał, bo obecnie to karta widmo. Nigdzie nie ma i nikt nie wie kiedy będzie.
Ozonek 14 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 23 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Ja tam nie wiem co Wy robicie, przed sekunda byl u mnie kumpel z pracy ze wyrwal 5080 z xkomu za 5200 i juz dzis ja bedzie montowal... Weic trzeba tylko chwile przypolowac. Nie dziwota, bo 5080 to śmietnik i za 2 miesiące będą leżały w koszach w Auchan na przecenie koło salcesonu. XD Natomiast z 5090 jest problem. 1
Marcusfff 274 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, Dejff0 napisał(a): a to nie lepiej ręczna weryfikacja zakupów ? przepisać kod ? dopasować puzzel do obrazka ? wybranie przedmiotów na obrazku ? tylko może być tak że sam x-kom nie chce nic takiego wprowadzić Wyobrażasz sobie do tego wszystkiego, pod presją czasu klikać jeszcze wszystkie obrazki z rowerami albo sygnalizacją świetlną?
tomcug 2 440 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Też chciałbym aby @Jacek Winkler albo @tomcug wyjaśnili nam sens tego co się odwala i dlaczego to akceptują. Ode mnie, ani od Jacka odpowiedzi na to pytanie nie uzyskasz, bo my nie jesteśmy decyzyjni. Jak chcesz się dowiedzieć, to możesz się spytać właściciela.
Dejff0 6 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Marcusfff napisał(a): Wyobrażasz sobie do tego wszystkiego, pod presją czasu klikać jeszcze wszystkie obrazki z rowerami albo sygnalizacją świetlną? ale bot by nie kupił
CryptTM 404 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Nie wiem, czy już było w temacie, ale na PPC już piszą o pierwszych awariach kart 5xxx, po zainstalowaniu nowych sterowników... A nie, czekaj, to tylko z AMD i ich sterownikami jest problem...
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W sferisie 5090 zwyczajny TUF był dostępny przez pół minuty za 15 koła bez kilku złociszy Granica 15 koła spokojnie pęknie. W takim x-komie czy komputroniku jak tylko będzie jakaś dostawa to spokojnie zobaczymy ceny powyżej 15k.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Umpero napisał(a): W sferisie 5090 zwyczajny TUF był dostępny przez pół minuty za 15 koła bez kilku złociszy Granica 15 koła spokojnie pęknie. W takim x-komie czy komputroniku jak tylko będzie jakaś dostawa to spokojnie zobaczymy ceny powyżej 15k. No to przestaje polować na to wychodzi XD Nie ma takiej siły co mi każe 50% dopłacać, chore
Vulc 2 191 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 22 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Dlatego smieszy mnie, ze Xcom ma tu konto. Gowno pomaga ludziom na tym forum tak naprawde. No tak, przecież nie są tutaj od pomagania ludziom. Dlaczego tutaj są, chyba każdy wie.
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): No to przestaje polować na to wychodzi XD Nie ma takiej siły co mi każe 50% dopłacać, chore Mnie mocno zastopowała ta cena. TUF, który był w cenie 10299 teraz po 15 tysi. Jak widać są ludzie, którzy i tyle zapłacą. Edytowane 4 Lutego przez Umpero
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Asus zrobił promke na pierwszy rzut. A teraz kasują chory $. Edytowane 4 Lutego przez ShaDow_Pro 1
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego I jak tam? Dzwonili też do was smutni panowie z xcum?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Mnie mocno zastopowała ta cena. TUF, który był w cenie 10299 teraz po 15 tysi. Jak widać są ludzie, którzy i tyle zapłacą. No nie do przyjęcia. Dla mnie nawet lepsze modele za 15k nie są do przyjęcia, wykorzystywanie sytuacji do granic możliwości.
skypan 1 753 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Zamówić ile się da kart z płatnością przy odbiorze i nie odbierać. Taka masowa akcja by się przydała.
kempes 28 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, sovas napisał(a): I jak tam? Dzwonili też do was smutni panowie z xcum? Nie dzwonili, nie pisali. Mają mnie w dupie i moje pieniądze
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 4 minuty temu, Umpero napisał(a): Mnie mocno zastopowała ta cena. TUF, który był w cenie 10299 teraz po 15 tysi. Jak widać są ludzie, którzy i tyle zapłacą. To chyba różne karty.
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie. A do Ciebie? Jakieś konkrety? Do mnie tak, 19 lutego dostawa i mały rabat. Niestety kiedyś na kartę od nich czekałem 12 miesięcy, więc nie wierze w ten termin 2 1
baster 8 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Dzwonili z xkom. Wysyłki na 19 luty. I dają rekompensatę. 1 5
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Sprzedawanie wirtualnego towaru jak co premierę. Niestety nie udało mi się kupić / "zakolejkować" nigdzie indziej. Edytowane 4 Lutego przez sovas
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, baster napisał(a): Dzwonili z xkom. Wysyłki na 19 luty. I dają rekompensatę. To chyba nic tylko się cieszyć. Co za rekompensata?
Michael_ 55 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Nie mówcie że tylko mi puścili TUFa non-oc...
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Umpero napisał(a): To chyba nic tylko się cieszyć. Co za rekompensata? 400... xDDDDDD
DżonyBi 1 971 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 15 minut temu, Vulc napisał(a): Dlaczego tutaj są, chyba każdy wie. Maja swoja strone od promocji i wyreczaja ich robaczki na pepperze. Tutaj tylko ludzi wqrwiaja. Edytowane 4 Lutego przez DżonyBi
Rekomendowane odpowiedzi