Przecież chodzi po pozbycie się starego na olx i posiadanie tego nowego ze sklepu.
Obydwa pewnie mają gwarancję "wieczystą", ale stare są z rachunkiem za ~400 zł, a nowe +1000 zł, dlatego sklepy wolą zwracać kasę niż wymieniać.
Sam wątpię w padnięcie ramu i od wielu lat jadę na używanych.
Prawda, bo nie doczytałeś albo nie zrozumiałeś - chodzi o warunkowe umorzenie, czyli uznanie za winnego ale odstąpienie od karania na okres próby - w praktyce podobne do zawieszenia. Praktycznie każdy może to dostać za pierwszym razem o ile czegoś grubego nie odwali.
Gość, który mnie potrącił i złamał mi nogę też dostał warunkowe umorzenie. Ale sobie zawalił, bo ok. miesiąc przed końcem okresu próby złapali go na jeździe pod wpływem i miał wznowione całe postępowanie.
A o co chodzi? Z lokacjami mam właśnie straszny problem, bo wystarczy, że postać coś zasłoni, to przy generacji kolejnej sceny już tworzona jest inna lokacja.
Od chwili tych zmian z ostatnich dni w sekwencjach 10s+ jest gubiony dźwięk, jak i postacie nie mają synchro usta-mówienie, że kolejne locki trzeba pisać.
Jeszcze kilkanaście lat temu mówiono zupełnie co innego. Że programiści to zawód przyszłości i pewny, a do lamusa odejdą prace fizyczne z powodu automatyzacji.
Rekomendowane odpowiedzi