Dzisiaj z innej beczki. Grupa Omoda 9:
No i się okazało, że "pan"Golis jest pracownikiem salonu Jaecoo. Więc poziom trzymają od salonów po użeytkowników końcowych
@VRman Już niedawno o tym pisałem. Newsom jest najsilniejszym kandydatem demokratów. Prawie na pewno wygra prawybory i otrzyma nominacje do kandydowania i poparcie partii w samych wyborach.
Jest gubernatorem Kaliforni. Kluczowego, wraz z Nowym Jorkiem, stanu demokratów. Stany te są wzorem dla innych demokratycznych.
Nie ukrywa też od dawna, że Prezydentura jest celem jego życia, w sensie kariery politycznej.
I co też ważne, ma ok 3 krotna przewage nad swoimi potencjalnymi najsilniejszymi kontrkandydatami, w tym nad Occazio-Cortez, która też się pnie w partii. Więc bez trudu przełamie opory wewnątrzpartyjne.
Jako vice weźmie zapewne kogoś pochodzenia migranckiego z Ameryki Płd.
A zmierzy się zapewne z Hegsethem. Chyba że Trump się na tyle zdąży skompromitować, że prawybory republikanów wygra ktoś z poza MAGA.
Ja swoje memki zrzuciłem z 7800 na 7200, bo mam stracha, że mogą paść
Już kosztują 3000zł, ale co się dzieje ? Staniały o 51zł !!! idą obniżki !!!!
https://www.morele.net/pamiec-g-skill-trident-z5-rgb-ddr5-32-gb-8000mhz-cl38-f5-8000j3848h16gx2-tz5rk-13125146/
Ja co jakiś czas wracam do tematu lvl 99 HC. Ostatnio ubiłem soso lvl 91 na krowach😅, obecnie soso lvl 85 i został Baal żeby skonczyć hell. Ale to pewnie przysiąde bardziej, jak jeszcze trochę ogram PoE 2.
Ogólnie skoro temat jest żywy, to może przy starcie następnego laddera zmontujemy jakąś ekipę i wystartujemy razem?😁
Rekomendowane odpowiedzi