Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 minut temu, leven napisał(a):

Pomysł ?

Gość nawet na chleb nie ma, a pitoli, żeby 10000 zł wydać  ?

Co to za bzdury ?

Temat  techniczny, a jakiś jegomość cuda wypisuje.

Gdzie jest Tomek ?  (ADMIN) 

Jednak masz coś z głową 😅 skąd wiesz jaki gruby mam portfel człowieku jak mnie nawet nie znasz 😅

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Wyhylylybymy napisał(a):

Kurde a może być zaryzykować i kupić tak z 5szt 5090 i skalpować? ;) mam rozkminę czy auto czy zaryzykować🤣

Więcej walenia się i bardziej ryzykowny pomysł, w dodatku spóźniony. A na giełdę zawsze warto wejść ;) 

• Like 1
Opublikowano

Kupując obecnie 5090 za ~16 tysięcy bez problemu przytniecie 2 tysiące na jednej sztuce, ale musicie mieć działalność gospodarczą. Bez faktury nikt wam tego nie kupi za taką kasę. Ani firmy od EJ AJ, ani profesjonalni graficy, ponieważ nie będą mogli użyć kodu rabatowego -23%.

Opublikowano
Godzinę temu, Wyhylylybymy napisał(a):

Jednak masz coś z głową 😅 skąd wiesz jaki gruby mam portfel człowieku jak mnie nawet nie znasz 😅

:glodny:

1 godzinę temu, MarcoSimone napisał(a):

Taka uroda co niektorych. Jeden chleje i piszę z tyłka posty, drugi ma sraczkę i to samo wyczynia :rodzinka:

"Taka uroda co niektorych." 

1 godzinę temu, Wyhylylybymy napisał(a):

Czekamy na ripostę :)

Mam nik leven, a Ty ?

Opublikowano

Nawet nie wygrawerowane tylko namalowane jakieś byle co i już lecieć do sklepu. Ta moda na akwaria to jednak był pomysł i zdzieranie można uskutecznić za bardzo działu projektowego nie angażując. Może z racji kolejnej rocznicy pozwolą sobie zrobić coś dla poważnych ludzi.

Opublikowano
9 godzin temu, areczek1987 napisał(a):

Nawet nie wygrawerowane tylko namalowane jakieś byle co i już lecieć do sklepu. Ta moda na akwaria to jednak był pomysł i zdzieranie można uskutecznić za bardzo działu projektowego nie angażując. Może z racji kolejnej rocznicy pozwolą sobie zrobić coś dla poważnych ludzi.

To nie zwykły malunek, jest tekstura i "emboss"