Obejrzałem odcinek poświęcony grze z serii Secret Level na Prime Video - nic szczególnego. Mam delikatne obawy, że wątek upływu czasu może być przedstawiony w powierzchowny sposób, bo to generalnie nie jest łatwy temat. Zobaczymy, może zostanie to poruszone w kolejnych materiałach.
Nie ma rzeczywiście co mieszać w to politykę, ale jedno jest pewne - chorzy po prostu ludzie. Podobno ojciec byłym policjantem... Brak słów... A wczoraj jeszcze oglądałem na YT filmik o Amerykance, która zagłodziła razem ze starszym synem 20 latkiem swoje dziecko - chłopczyka ok 7 lat. Wydawać by się mogło, że patola, a skończyła studia prawnicze i pracowała jako księgowa w sądzie. Tu mamy policjanta... Widać, że odklejenie dotyka wszystkich. Mamusia i synuś dostali od 50 do 100 lat więzienia. Najlepsze jak policjant rozmawiał z tym bratem i pytał go jak mógł nie wiedzieć, że robi krzywdę bratu, a ten odpowiadał, że tak go chcieli wychować, ale go kochali.... WTF...
ja też lubię korzystać z okazji
ale jak to w życiu bywa moja nie cierpi.
ale najbardziej szlag mnie trafia jak jest podpasek braknie, ile ja to razy w niedzielę do żabki/ na stację jechałem...
jakbym ja mial okres co miesiąc to miałbym pół roczny zapas i to tylko na promocji kupiony. ;E
Rekomendowane odpowiedzi