Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a):

Embargo na recenzje schodzi 20 listopada w dzień premiery. Info od UV. Słabo, deweloperzy muszą mieć spore obawy o jakość gry.

A to pewne info? :D  zaskooczony jestem, poczekam jednak na jakąs oficjalke, caly czas obstawiam poniedziałek :D

• Odpowiedzi 524
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
15 minut temu, trybcio86 napisał(a):

Zainstalowałem zew prypeci żeby sobie odświeżyć serie... ale to jest kuffa drewno XD Kiedyś tym człowiek jarał jak głupi bateryjką dziś to jedynie  :sciana:

Obawiam się, że to będzie takie samo drewno tylko na UE5 i żadne AI coś tam nie pomoże ;) Patrząc na trailery jakoś mi dziwnie to wszystko przypomina mocno zmodowanego Stalkera po prostu. Ale oby moje słowo się w G zamieniło. 

Opublikowano
47 minut temu, Necronom napisał(a):

Ukrywanie informacji do ostatniej chwili. Nie wróży to nic dobrego, ale nawet nie będę zaskoczony jak będzie kasztan.

Myślę, że wszyscy są mentalnie ready. Ale Stalker to Stalker, tam nawet błędy będą smakować lepiej. :E

Opublikowano

Mi wystarczył kubeł zimnej wody od stalker world jak mi pokazali ze wpakujesz w typa 15 pocisków a ma jedna dziurę po kuli w ciele XD Aczkolwiek w trailerze bylo widac zwloki goscia i tam mial tak zajeb... odwzorowana podeszwe swoich adixów że az mi szczena opadla ze nie ma tam czarnej tekstury. Takze huśtawka nastrojów po jak zjedzeniu kiełbasy i popiciu jej mlekiem :D 

Opublikowano
23 minuty temu, trybcio86 napisał(a):

Zainstalowałem zew prypeci żeby sobie odświeżyć serie... ale to jest kuffa drewno XD Kiedyś tym człowiek jarał jak głupi bateryjką dziś to jedynie  :sciana:

Ja lubię stare gry, nie raz wracam do różnych. Ale Stalkera nie jestem w stanie :E Próbowałem z 3 lata temu.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Ja lubię stare gry, nie raz wracam do różnych. Ale Stalkera nie jestem w stanie :E Próbowałem z 3 lata temu.

do tego zewu podchodziłem z 10x zanim ja przeszedłem, ale próbowałem to uczynić jeszcze raz i tez zakończyło sie to niepowodzeniem.  Ta gra ma tak specyficzny klimat ze  jak nie przyjdzie taki okres w zyciu ze ci siadzie na bani to ni chu chuszka nie dasz rady XD Co innego metro to sie samo gra i za kazdym razem wchodzi jak nóż w masełko :) 

Opublikowano (edytowane)

Bo w Metrze npc traktują cię jakbyś był upośledzony, Artjom drabina, Artjom schody, Artjom drzwi, Artjom magazynek, i tak w kółko.

Edytowane przez DITMD
Opublikowano

Problemem Metro był fakt, że uparto się na archaiczne rozwiązania w nowoczesnej grze, czyli niemego bohatera. Przez co faktycznie można odnieść wrażenie, że gada się z jakimś autystycznym osobnikiem. Z tego co pamiętam próbowano nawet dorobić do tego jakieś fabularne uzasadnienie.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, MJRegul napisał(a):

Kluczyk na enebie zakupiony, ciekawe czy dotrze w dniu premiery :stukniety:

Grał ktoś na RTX 2060 w 1440p w jakąś grę na UE5? Czekam na RTX 5000 i jadę na dziadziusiu i zastanawiam się czy w ogóle pogram ;) 

Legenda mówi że grali, ale to legenda :) 

Patrząc na min. wymagania to 1060 ma dać radę, ale nie powiedzieli czy tylko do wejścia do menu czy do grania w cinematic experience :P 

Edytowane przez AndrzejTrg