Kyle 514 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 32 minuty temu, wallec napisał(a): @Pentium D coś dla ciebie, 50000+ w cinebench https://www.olx.pl/d/oferta/intel-core-ultra-7-270k-wyjatkowy-egzemplarz-CID99-ID1ayIyj.html to jest dopiero ciekawy tekst: Cytat istnieje możliwość montażu IHS będzie jak fabryczny, bez utraty gwarancji! 6 minut temu, Pentium D napisał(a): Ja nie potrzebuje proca do gier. Miałem kilka 7800X3D oraz 9800X3D i poszły w świat. Ja się bawię w grzebanie, ustawianie i Cinebencha Wyhacz sobie jakiegoś najnowszego ThreadRipper albo XEON z mnogością rdzeni, a nie marnuj swojego czasu na konsumenckie procki dla biednej gawiedzi jak my x-P
Pentium D 1 951 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 3 minuty temu, Kyle napisał(a): to jest dopiero ciekawy tekst Nic nowego, od czasu pierwszych delidów proca się sklejało i jak był problem to na gwarancję ludzie oddawali. 6 minut temu, Kyle napisał(a): ThreadRipper albo XEON I z kim tu później pisać czy rywalizować?
Kyle 514 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) 23 minuty temu, Pentium D napisał(a): Nic nowego, od czasu pierwszych delidów proca się sklejało i jak był problem to na gwarancję ludzie oddawali. ... a to ja się domyślam. Tylko to nie jest "bez utraty gwarancji" tylko raczej "zapewne się nie połapio jak proc padnie, lub machną ręką i przyjmą na gw." - po prostu taki szwindelek. 23 minuty temu, Pentium D napisał(a): I z kim tu później pisać czy rywalizować? Jak to z kim ... z właścicielami procków konsumenckich. Wszystkich w multi-core odstawisz zapewne A kto wie, może komuś najedziesz na ambicję i podejmie rękawiczkę kupując odpowiedniego Xeosia lub tego drugiego. Edytowane 9 Maja przez Kyle 1
Czarny_PLone 73 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) W dniu 8.05.2026 o 23:02, wallec napisał(a): Nawet ta cena, 15min od mojego miejsca zamieszkania nie była w stanie mnie przekonać Arrow kupiłem za 750 + 647 a sprzedałem za 1380 więc koszt zabawy to 17zl. teraz mobo 2dimm pod lga 1700 za 330zl, do tego jakiś 14600k za 500 i zostanie 600 *550 na upgrade gpu fun z OC RAM na 8000+ i większa wydajność gpu-> entuzjasta pc O tak na mojej płycie Msi z790 carbon wifi 2x24gb trzeci profil xmp 7600mhz z perfomance mod + trefi 65535 czas dostępu 57.9 ns + i7_14700kf na 5.8ghz i 5090 rtx śmiga jak ta lala w 4K - można przeczekać do Nova Lake aby w końcu wykorzystać ramy patriot extreme 5 conajmiej z 1 profilem xmp 8000+mhz Edytowane 10 Maja przez Czarny_PLone
Zachy 835 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Mam taka mala prosbe - ktos tu w okolicy konca mara/poczatku kwietnia wrzucal jakiegos debloatowanego win11 mam dosc starego laptopa brata i chce mu cos w miare aktualnego, ale i szybkiego plus okrojonego wrzucic. to byl jakis win11 LTSC o ile dobrze pamietam. mozna liczyc na linka do iso? 1
leven 963 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Link do wersji Enterpise: https://winclub.pl/topic/48568-windows-11-iot-enterprise-ltsc-2024-pl/ 1
Czarny_PLone 73 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja może to z ich strony https://info.microsoft.com/ww-landing-eval-center--win-11-iot.html?LCID=EN-US&culture=en-us&country=us 1
Fenrir_14 1 240 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja @Zachy pewnie chodzi o tego splita od Sromotnik'a. Na winclub znajdziesz. 1
Krzysiak 3 141 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 7 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a): @Zachy pewnie chodzi o tego splita od Sromotnik'a. Na winclub znajdziesz. Dokładnie to https://winclub.pl/topic/50393-win-jg11-25h2-pro-lite-pleng-180426/ 1
Pentium D 1 951 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Już praktycznie byłem pogodzony z przesiadką na 265kf i z890 bo nie było chętnego a tu nagle ktoś z Litwy kupił, ale trochę dziwny typ. Najpierw sam zaoferował 1125, później po 40 minutach zmienił na 1187 które anulował po 10 minutach a jak wysłałem "?" po zobaczeniu tych powiadomień to kupił za pełną kwotę 1250 zł
wallec 1 755 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja I kolejny selekt od ziomeczka z Tychów https://www.olx.pl/d/oferta/intel-core-ultra-285k-intel-core-ultra-285k-swietny-egzemplarz-CID99-ID1aAMaz.html 5800/5100 i RAM 9200 to niezły bin 1
Pentium D 1 951 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja To się gościu spóźnił dwa dni bo bym wziął a teraz nie mam płyty i kupiłem już coś innego.
Czarny_PLone 73 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja https://www.olx.pl/d/oferta/intel-core-ultra-7-270k-wyjatkowy-egzemplarz-CID99-ID1ayIyj.html?reason=ip|lister tutaj widzę kolejny selekt 3
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja "Procesor wyprodukowany w Malezji, a nie w Chinach, jak modele sprzedawane w Polsce." Nie no przkonal mnie
Krzysiak 3 141 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja To ci "byznesmen", 3 stówki zysku chce na używce względem nówki
ju-rek 777 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 5 minut temu, Krzysiak napisał(a): To ci "byznesmen", 3 stówki zysku chce na używce względem nówki Bo po delidzie i dolicza cenę usługi Spryciula
janek25 386 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja W lutowanym cpu stawka x3 z pocałowaniem w raczke.Gratis nic nie dajaca ramka.Zreszta delid też nic
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 24 minuty temu, janek25 napisał(a): Zreszta delid też nic Ty ignorant jak zwykle glupotki piszesz 1
janek25 386 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja pomiary sa rózne róźniste bo po to jest statystyka by ja gwałcić Niejeden robił delida i wszyło nic albo ma wiecej temp na forach panie to panuje syndrom własnej reki 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ty ignorant jak zwykle glupotki piszesz a ty jak zwykle pomiar popierdółke wrzucasz 6 wat 90 stopni
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 5 minut temu, janek25 napisał(a): a ty jak zwykle pomiar popierdółke wrzucasz Przestan ignorancie pisac glupoty Chyba przydalby ci sie kolejny urlop.
janek25 386 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja za film z zmasło chcesz urlopy rozdawać,czy te 6 wat
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 7 minut temu, janek25 napisał(a): wszyło nic Kolejne twoje glupoty. Teraz, janek25 napisał(a): za film z zmasło chcesz urlopy rozdawać,czy te 6 wat Tak za pisanie glupot powinien byc urlop, piszemy o arrow lake a ty wrzcasz film z 13900k przy czym najpierw piszesz ze delid nie daje nic, pozniej wrzucasz wynik ze jednak cos daje oczywiscie nie na tym cpu o ktorym mowa i robisz z siebie kolejny raz blazna A wyniku z delida arrow lake stajesz sie totalnym ignorantem. No ale ty nigdy nigdzie nie napisales nic madrego Malo tego masz problem z czytaniem prostego tekstu skoro nie odrozniasz 270k od 13900k No i przypomnij sobie za co poleciales ostatnio ,wlasnie za glupoty 1
janek25 386 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja jedyne co udowadniasz ze jesteś mistrzem manipulacji 12 minut temu, janek25 napisał(a): pomiary sa rózne róźniste bo po to jest statystyka by ja gwałcić Niejeden robił delida i wszyło nic albo ma wiecej temp tak to wyglada w rzeczywistości A bana to w dobrych czasach ty byś dostałod ogarnietego moda za namawianie delida lutowanego cpu gdzie procent uszkodzenia bedzie bardzo duzy
Rekomendowane odpowiedzi